VUČIĆ UPUTIO PUTINU BOŽIĆNU ČESTITKU! Evo šta je poželeo njemu, a šta Rusima!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.01.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Božić predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i svim pravoslavnim hrišćanima u Ruskoj Federaciji, uz iskrene želje da ga provedu u dobrom zdravlju, miru i blagostanju.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic

Neka ovaj najradosniji praznik pomirenja, sloge i porodične harmonije u sva srca unese ljubav i dobru volju, a u domove sreću i svaki napredak - stoji u čestitci.

- Godina iza nas bila je teška, ali je pokazala da, u vremenima bremenitim izazovima, uz razumevanje, solidarnost i ljubav prema bližnjem, možemo da odolimo iskušenjima. Raduje me što su Srbija i Rusija, i u ovo doba neizvesnosti, pokazale bliskost i čvrsto prijateljstvo - napisao je Vučić.


- Koristim i ovu priliku da Vam zahvalim na aktivnoj podršci koju Rusija pruža Srbiji u odbrani interesa srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve na Kosovu i Metohiji. Posebnu zahvalnost Vam izražavam na ličnom zalaganju da se završe radovi na mozaiku u Hramu svetog Save i toploj poruci koju ste uputili - navodi se, između ostalog, u pismu koje je predsednik Vučić uputio Putinu.

 
Pismo sa božićnim čestitkama predsednik Vučić uputio je i patrijarhu Moskve i sve Rusije Kirilu, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
mikan

06.01.2021 08:51

Mir Boziji,Hristos se rodi! Srecni Bozicni praznici svim pravoslavnim vernicima!

Darko

06.01.2021 09:18

Nek' je vecno prijateljstvo Srbije i Rusije. Mir Bozji Hristos se rodi!

Drugar

06.01.2021 09:21

Srecni bozicni praznici svim pravoslavnim vernicima.

Dina

06.01.2021 09:22

Da nam bozic donese mir, zdravlje i blagostanje.