PUTIN UPUTIO NOVOGODIŠNJU ČESTITKU VUČIĆU! Evo šta je poželeo srpskom predsedniku, a šta Srbima u 2021. godini

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.12.2020

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic

U čestitki se kaže:

- Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić. Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije koronavirusa - napisao je Putin.

- Uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte. To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu - piše u nastavku čestitke.

 
- Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet - navodi se u čestitki predsednika Ruske Federacije Vladimira Vladimiroviča Putina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mirjana

24.12.2020 14:21

Iskreni prijatelj Srbije.

rasa

24.12.2020 16:42

Veliko hvala velikom coveku. Srbija postuje i cuva ovo prijateljstvo.

Mira

24.12.2020 16:49

Zdravlje nam najvise treba u ovom momentu.

Danka

24.12.2020 18:55

Jako lepo. Rusija i Srbija imaju neraskidivo prijateljstvo i bratski odnos!