HITNO! Ne zaboravite: U toku je nagradni konkurs Republike i Srpskog telegrafa: DELIMO ČAK 5 AUTO-SEDIŠTA

Autor: Republika

Vesti

02.01.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekacije portala Srpskog telegrafa i Republike organizovali su nagradni konkurs u kome delimo čak 5 auto-sedišta, a do kraja nagradnog konkursa ostalo je malo vremena!

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

U četvrtak, 31. decembra 2020. godine, tačno u 9 časova na zvaničnoj stranici Srpskog telegrafa na Fejsbuku objavili smo naslovnu fotografiju ove vesti, a sve što vi treba da uradite je da u komentarima ispod fotografije napišete zašto bi baš vi trebali da dobijete ovaj vredan poklon.

 

Jedinstvena prilika! Delimo čak 5 auto-sedišta! Srpski telegraf i portal Republika u saradnji sa Agencijom za...

Posted by Srpski Telegraf on Wednesday, December 30, 2020

 

Tri komentara koja do nedelje, 3. januara 2021. godine u 14 časova budu imala najviše lajkova osvojiće tri auto-sedišta, dok ćemo preostala dva auto-sedišta dodeliti čitaocima čiji komentari su najinteresantniji, o čemu će odlučivati uredništvo naše medijske kuće.

Kako biste povećali svoje šanse da osvojite auto-sedišta i vašoj deci omogućite sigirnu i bezbednu vožnju, savetujemo vam da upregnete vijuge i napišete interesantne komentare, kao i da pozovete sve prijatelje, rođake i komšije da lajkuju vaše komentare.

Srećno svima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading