N1 ODJEDNOM RUSOFILI! Neuspela provokacija opozicione televizije pred Lajčakom: Pomenuli PUTINA, a Vučić ih dotukao!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.10.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki zvaničnik EU zadužen za odnose Prištine i Beograda Miroslav Lajčak posetio je danas srpsku prestonicu i sastao se sa predsednikom Vučićem.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Američki ogranak televizija N1 je pokušala da isprovocira i poremeti predsednika Vučića pred Lajčakom pitanjem zašto Vladimir Purin ne dolazi 20. oktobra. Usledio je britak odgovor:

- Videli ste, bitno je da se kampanja svaki dan vodi protiv mene i to rade oni koji vas svakoga dana ubeđuju da su na evropskom putua, a onda iznenada postanu rusofili kada im se učini prilika da me napadnu, jer se čini da su rusi ljuti zbog nečega.

- Putin jedva čeka da dođe, ali ima 15 hiljada obolelih i 300 mrtvih... Ni u jednu drugu zemlju nije išao. Dvadesetak dana nam kasne radovi u Hramu Svetog Save, završavamo to i Putin je trebalo to da prisustvuje jer je i Rusija dala pare. Sergej Lavrov će svakako doći u Beograd. Imamo odlične odnose sa Rusijom, ali Srbija je na evropskom putu. izvinite, sledeći put ću potvrditi sve što ste tražili - završio je ironično Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Mihajilo

15.10.2020 18:24

Otvorenu spoljnu politiku vodi Srbija, zato Vučić i pred Lajčakom može da odgovara na pitanje o dolasku Putina. I naravno, nema govora o zahlađenju odnosa, virus je taj koji sada diktira ponašanje mnogih.

kg

15.10.2020 20:14

@Mihajilo - slazem se

Zuma

16.10.2020 07:13

@Mihajilo - Hahah, od fanatičnih Amera sada postali Rusofili. Kakva baljezgarija američke televizije

Tijana

15.10.2020 18:32

N1 smaraci! Sve po naredjenju zutog tajkuna i lopova! Kompromis se mora voditi i predsednik Vucic ce uvek insistirati na tome za razliku od Pristinske strane koja ce uvek naci nacine da opstruira dijalog. A Putina jedva cekamo!