POTPUNA IZMIŠLJOTINA! Ruski ambasador se oglasio povodom navoda da je Putin otkazao posetu Srbiji

Autor: Republika

Vesti

15.10.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko oglasio se na Tviteru povodom laži koju je juče plasirao dnevni list "Danas" u vezi sa posetom Srbiji predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Harčenko i Vučić

Bocan-Harčenko je istakao da vest koju je objavio list "Danas" o Putinovom otkazivanju posete Srbiji "nikakve veze sa stvarnošću i jeste potpuna i neodgovorna izmišljotina",

- Neverovatna pisanija u listu „Danas" da je ruski predsednik Vladimir Putin „otkazao" srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. To nema nikakve veze sa stvarnošću i jeste potpuna i neodgovorna izmišljotina - napisao je Bocan-Harčenko i dodao da su Vučić i Putin u stalnom kontaktu.

- Predsednici Rusije i Srbije su u stalnom i sadržajnom kontaktu i uvek međusobno koordinišu svoje poteze. Čim dođe vreme, sve će biti zvanično obelodanjeno.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Ivana

15.10.2020 09:48

Jos jedna u nizu opozicionih lazi.

Ana

15.10.2020 09:49

Pa dokle ce vise opozicioni mediji da pisu svakakve neistine?!

Parko

15.10.2020 09:53

Između Srbije i Rusije postoji iskreno prijateljstvo, kao i međusobno podržavanje i poštovanje, što pokazuju i brojne posete i sastanci Srpskih i Ruskih zvaničnika.

Ivona

15.10.2020 09:54

Nije im prvi put da serviraju gnusne lazi. Svi znamo kakve kontakte Srbija ima sa Rusijom.