ĐAVOLSKI SAVEZ ĐILASA I OBRADOVIĆA JE NEPOŠTOVANJE BIRAČA! Bratislav Jugović podseća na nasilje koje je opozicija koristila u prošlosti

Autor: Republika

Vesti

27.09.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško se obrukao svojim nemoćnim nasilnim ispadima još u Skupštini, izjavio je poslanik SNS-a Bratislav Jugović.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Reč Boška Obradovića ne može biti mera demokratije, već mera nasilja. Demokratija je kad se smanjuje cenzus kao što je to uradio Aleksandar Vučić, a nasilje je kada se ruši i lomi imovina RTS-a kao što je to radio Boško Obradović. 

Demokratija je kad omogućite veći broj poslaničkih mesta za žene i majke kao što je to uradio Aleksandar Vučić, a nasilje je kad nasrćete na predsednicu Skupštine Republike Srbije kao što je to uradio Boško Obradović - rekao je on.

- Demokratija je kada imate permanentnu podršku svojih birača za politiku koju sprovodite kao što to ima Aleksandar Vučić, a nepoštovanje svojih birača je kad bez većine u organima svoje stranke idete u đavolski savez sa tajkunom Draganom Đilasom kao što je to bez stida i srama uradio Boško Obradović - dodao je Jugović.

 

- Dok je bio u opoziciji, Aleksandar Vučić je bio mera jake opozicije. Kad je voljom građana postao najznačajniji predstavnik građana Srbije i svih Srba u regionu, postao je mera uspešne politike i lider na Balkanu.  Onaj ko hoće da bude respektabilan učesnik političke scene u Srbiji, mora da nauči prvu lekciju od Aleksandara Vučića u kojoj se zahteva borba za bolji život naroda, a ne tajkuna. Deluje da je to lak ispit, ali činjenica je da su mnogi pali na tom ispitu. Među njima je i Boško Obradović. Svojim pomahnitalim jurišem u Đilasov savez, Boško Obradović je trajno izgubio perspektivu u političkom životu Srbije. Čačani mu to nikad neće oprostiti - zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Stefan

27.09.2020 11:51

Djilas je Boška Obradovića navukao na tanak led i iskoristio ga maksimalno i onda ga pustio niz vodu.

Ognjen

27.09.2020 12:18

Bez ikakve dileme prefigani Dragan Đilas za svoje ideje je našao žrtvu u labilnom Bošku Obradović koji je izvršavao njegove zahteve. Kada mu više nije trebao šutnuo ga kao staru kantu.

Nera

27.09.2020 12:52

Opozicija zna samo za nasilje.

Gabi

27.09.2020 13:04

To njihovo nasilje nije bilo tako davno i ne sme da se zaboravi.