NOVINA NA SAJTU PREDSEDNIKA! Vučić promoviše najbolje iz Srbije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.09.2020

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnoj internet prezentaciji predsednika Republike Aleksandra Vučića, od danas će biti dostupna nova kategorija - "Najbolje iz Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

U njoj će građani moći da pročitaju tekstove o uspešnim projektima, inovativnim idejama i pojedincima koji su svojim radom, zalaganjem, hrabrošću i požrtvovanošću zaslužili da budu predstavljeni, objavljeno je danas na zvaničnom instagram profilu predsednika "Budućnostsrbije".

To je, navodi se, istovremeno prilika za medije da pronađu inspiraciju u pričama o "malim", ali značajnim i nesvakidašnjim događajima, ljudima i njihovim postignućima.

Tako će već ovog petka svi moći da pogledaju kako su se osnovci iz Vranja i Tutina snašli tokom snimanja onlajn multietničkog kuvara, a biće predstavljena i pametna rukavica, koja će slepim i slabovidim osobama olakšati kretanje.

Građani će se upoznati sa mladim doktorom iz Lebana, koji volontira u tamošnjoj kovid ambulanti, a moći se i da pročitaju tekst o "maloj gradonačelnici“ iz Sremske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Jovica

25.09.2020 07:28

Posao predsednika i jeste da promovise sve najbolje o zemlju koju vodi, ovo je novina i nadamo se da ce biti mnogo dobrih tekstova.

Boris

25.09.2020 07:30

Mnogo običnih i nadasve zanimljivih ljudi je zaslužilo da se čuje za njih.

BozaB

25.09.2020 08:06

Zaista lepa inicijativa naseg predsednika i njegovog tima.

star

25.09.2020 08:11

Biće ova internet platforna svakako najbolje od najboljeg u našoj zemlji.