Ljubičić: Napadi na Telekom se odvijaju po Đilasovom nalogu

Autor: Tanjug

Vesti

20.08.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršni direktor za privatne korisnike Telekoma Srbije Jana Ljubičić pozvala je večeras kompaniju "Junajted grup" da "umesto današnjih sramnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića", prestane da politizuje svoje poslovanje u Srbiji i opredeli se za zdravo konkurentsko i etično poslovanje u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Promo foto
Jana Ljubičić

Ljubićić u saopštenju navodi da su netačne tvrdnje koje iznose Marinika Tepić i Miroslav Aleksić da se "u javnosti spominju različite informacije o neuspesima u poslovanju Telekoma", kako to oni tvrde, i ističe da njih dvoje "posluju" po nalogu Dragana Ðilasa, koji je, kako kaže, poznat i po bliskosti sa vlasnikom "Junajted grupe".

- Svo troje navedenih potiče iz političke grupacije koja se u istoriju naše zemlje upisala sa sistematskim urušavanjem državnih preduzeća i fabrika, koje su zatim kroz privatizacije prodavane u bescenje i uništavane. U ta vremena pola miliona zaposlenih u Srbiji ostalo na ulici, preduzeća rasprodata i zatvorena, a razni privatni računi uvećani - navodi Ljubičić.


Dodaje da joj je teško da ne primetiti da "Junajted grupa" u našoj zemlji, kao dobrom domaćinu svim stranim investitorima, "nastupa u najmanju ruku nepristojno".

- Ravnopravnost poslovanja, po viđenju "Junajted grupe", bila bi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne sme štititi interese državnih preduzeća, ne sme javno reći da im neko lažima urušava poslovanje i na drugoj strani mora omogućiti pojedinim stranim investitorima da što više zarade, pa bilo to i na uštrb sopstvene zemlje - ističe Ljubičić.

Ona je izrazila uverenje da "Junajted grupa" odlično zna da je to u Srbiji bilo moguće jedino u vreme Dragana Ðilasa i ostalih, ali i da "Junajted grupa" zna da to nije značenje pojma ravnopravnost i da to tako ne funkcioniše ni u jednoj drugoj zemlji u kojoj posluju.

Ističe da će "Telekom" na kampanju protiv te kompanije odgovoriti još boljim rezultatima poslovanja i uslugama za svoje korisnike i poziva Junajted grupu" na utakmicu kvalitetom usluga, a ne političkih kampanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading