NOVA BLAMAŽA DEMOKRATE BALŠE BOŽOVIĆA: Od reklame za mleko video stočnu pijacu

Autor:

Vesti

26.06.2020

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokrata Balša Božović još jednom se propisno izblamirao. Njemu se ovog puta od scenografije za snimanje reklame priviđa ni manje ni više nego stočna pijaca usred Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Balša Božović

- Stočna pijaca ispred Muzeja primenjene umetnosti, u pešačkoj zoni, u centru grada. Mi bukvalno živimo "Životinjsku farmu" - napisao je Balša Božović i podelio sliku krave i koza u ograđenom prostoru ispred muzeja.

Njegov pokušaj politizacije žestoko su iskritikovali čak i njegovi pratioci na Tviteru, navodeći da ne vide problem u kravama i drugim domaćim životinjama, dok su mnogi mislili da je reč o umetničkoj instalaciji. Većina se složila u jednom - da je Balša ispao glup.

Ekipa Srpskog telegrafa je otišla na lice mesta i uverila se u to da su domaće životinje bile dovedene za potrebe snimanja reklame za mleko grčkog proizvođača. Ljudi na setu su nakon snimanja ljubazno dozvolili deci da drže jariće i da se fotografišu sa njima. Snimanje je već oko 13 časova bilo završeno, a iz organizacije su nam rekli da su iznajmili i cisternu kako bi oprali i sredili prostor u kome su samo tokom prepodnevnih sati boravile životinje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading