TRIFUNOVIĆ PROZVAO OPOZICIJU I PRIZNAO: Nismo se snašli za vreme pandemije

Autor: Tanjug

Vesti

30.04.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej Trifunović

- To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo novo za nas, i u redovnim okolnostima opozicija ima malu vidljivost i strašno se borimo da bi građani koliko-toliko čuli naše poruke i ideje. Ulica je bila odlično mesto za to jer nemamo medije - rekao je Sergej Trifunović za današnji NIN.

- U trenutku kada smo se svi zatvorili u kuće, prvo mesto u svakom normalnom informativnom programu zauzimale su prvo informacije o virusu, o kojem niko ništa ne zna, stanje obolelih, i, naravno, preporuke struke - rekao je Trifunović i dodao da je "ono malo preostalog vremena služilo da vidimo šta vlast radi po pitanju virusa".


- Posao svih nas bio je da budemo glas razuma u vreme bezumlja, da pružimo ljudima nadu u političku normalnost i da im pokažemo kako bi ova kriza izgledala da je vode neki ljudi koji se osećaju kao državni činovnici, oslobođeni ličnih egotripova, umišljene veličine i fabrikovanja uloge u istoriji, koju sramote samim svojim postojanjem - naveo je Trifunović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Mima

30.04.2020 15:10

Oni su jadni tako nesnalazljivi. Nisu dobri ni kao opozicija, jadni bi mi bili da su na vlasti.

mimi

30.04.2020 15:15

Oni su jadni

star

30.04.2020 15:23

Niste uspeli da iskoristite koronu virus da oborite sadašnju vlast, Sergeju.

kontras

30.04.2020 15:33

Posebno mi je komicno kada Sergej govori o egotripovima. Da se nasmejem u ovim teskim vremenima :)