(VIDEO) Dno i talog - Sergej brutalno izvređao stariju komšinicu: Sisaj k*rac veštice matora!!!

Autor:

Vesti

29.04.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov pajtos Sergej Trifunović danas je prevazišao sve moguće granice pristojnog ponašanja tako što je jednu stariju sugrađanku izvrđao najprizemnijim i najpogrdnijim rečima.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Incident se dogodio kada je žena, koja prema Sergejevim rečima živi do njega, uzvikivala "Đilase lopove", podržavajući akciju koja je ove večeri organizovana u čitavom gradu.

- Sisaj k*rac matora veštice, a za to što me fotkaš j*bo sam ti sve po kući - vrištao je Trifunović vidno nervozan i revoltiran.

Na društvenoj mreži Tviter, Sergej Trifunović je bio još brutalniji u vređanju. Komšinicu je nazvao "matorom vešticom" uz opasku "gde ćeš da kašikom na bager" i pretnjom da će joj razbiti prozor.

 

 

Kuda ovakvo ponašanje vodi? Ako se ovako ljudi koji sebe nazivaju liderima opozicije ponašaju prema svojim komšijama, šta onda mogu očekivati ostali građani koji su daleko od njih i kojima nikada nisu videli oči? Bez obzira na sve, na suprotstavljene političke stavove i zastupanje različitih ideja, neka mera ljudskosti i poštovanja mora da postoji u odnosu prema komšijama i ljudima iz okoline sa kojima smo često u kontaktu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ivana

29.04.2020 22:33

Sramota jedna od Sergeja Trifunovića.Stvarno ga treba malo uhapsiti, i podneti prijavu protiv njega, kakav je to način da nema nikakvog vaspitanja prema starijoj komšinici.

Odgovori 11 1
Marko

29.04.2020 23:15

Od njega bolje i ne mozes da ocekujes.

Maja

29.04.2020 23:21

Sve podseca na jedan veliki stadion. Srbijo civilizuj se !

Đoka

30.04.2020 04:14

Bravo Beogradjani! Ugasili ste ga da se nije čuo ni video. Hvala vam.