Predsednik Srbije o pretnjama smrću: To me ne zanima, neka nadležni organi rade svoj posao

Autor: Republika

Vesti

23.04.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska nove bolnice na Karaburmi koja je namenjena zaraženima od Kovida-19 obratio se javnosti i odgovarao na pitanja novinara.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Na pitanje novinara kako komentariše situaciju u vezi pretnji smrću, i to što je Goran Pantelić uhapšen, a Srđan Nogo još nije Vučić je rekao - to me ne zanima, neka nadležni organi rade svoj posao.

Podsećamo, juče je uhapšen Goran Pantelić iz Valjeva zbog brutalnih pretnji smrću predsedniku Vučiću preko društvenih mreža. On je uhapšen u Nemačkoj po međunarodnoj poternici koju je raspisala srpska policija.

Srđan Nogo, koji je na neslavan način ušao u žižu javnosti kada je nosio vešala tokom protesta opozicije, takođe je pretio smrću predsedniku Vučiću u jednoj emisiji. On je rekao da će Vučić biti doživotni predsednik Srbije, ali sa rokom najdalje do kraja godine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Kaja

23.04.2020 09:20

Ne znam odakle nekome smelosti da preti smrcu bilo kome.

star

23.04.2020 10:03

nisu za potcenjivanje ovakve pretnje našem predsedniku i njegovoj porodici, a nadležni organi će verujem obaviti svoj posao valjano i bez greške.

Mira

23.04.2020 10:08

Predsednik se ne bavi pricama rekla -kazala i ako mu je nekada zivot ugrozen. Nadlezni organi treba da reaguju na takve stvari i da svakoga po zasluzi stave gde im je mesto.

Draginja

23.04.2020 10:10

Svako ko preti predsedniku jedne drzave mora da odgovara za svoje postupke.