Studio B osudio napade na Željka Mitrovića: Đilasovi i Šolakovi novinari ga proglasili vešcem i crnim magom!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RTV Studio B najoštrije osuđuje napade tzv. nezavisnih medija u Srbiji na vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, nazivajući ga nadrilekarom zbog njegovih predloga kako se odbraniti od virusa korona tokom epidemije.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkomitrovic
Željko Mitrović

- Iako su lekari jasno rekli da  u Srbiji "svu terapiju koja se daje pacijentima prepisuju ljudi koji su za to školovani, i da nikakva terapija koja nije dokazana naukom nije nešto na šta treba obraćati pažnju", Đilasovi i Šolakovi novinari histerično su zahtevali da država osudi Mitrovića kao nadrilekara, vešca, ili valjda crnog maga - poručuju sa RTV Studio B.

Ne ulazeći u to da li se "terapija ozonom", negde koristi i kakvi su njeni stvarni rezultati u borbi protiv Kovida19 , jer je najbolje da  o njenim efektima govori struka, napadi na Željka Mitrovića jasno govore o nervozi opozicionih medija koji su očajni što će građani Srbije pobediti korona virus. Među njima i Željko Mitrović i novinari TV Pink, navode zaposleni na ovoj beogradskoj televiziji. 

- Nada  Đilasovih pulena da bi politizacijom ovog pitanja mogli srušiti Vučića, svakoga dana puca kao mehur od sapunice, jer na njihovu žalost, Srbija pobeđuje, a Đilas i Šolak ponovo gube, zajedno za kvazi novinarskom elitom koja govori u njihovo ime. Ono što ih očigledno najviše boli je činjenica da ni Željko Mitrović, ni lekari, pa ni sam Vučić nisu načinili nijedan pogrešan korak tokom epidemije, svako u svom delu posla, pa moraju da traže lažne senzacije i pokreću lov na veštice. Željko Mitrović bi mogao da razmisli da redakcijama, poput Danasa, Insajdera i sličnih, donira maske, ili vizire, ako već misle da im terapija ozonom, neće pomoći. Ono u čemu im svakako nema pomoći je  neprofesionalnost, netolerancija i manjak solidarnosti na koje se, očigledno, samo deklarativno pozivaju - poručuju sa Studija B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragana

23.04.2020 12:15

Bolnica u Rimu odobrila upotrenu ozona u lečenju zaraženih koronavirusom.

Odgovori 15 0
Dragana

23.04.2020 12:50

Bolnica u Rimu odobrila upotrenu ozona u lečenju zaraženih koronavirusom.

Odgovori 16 0
Bepa

24.04.2020 20:46

@Dragana - Напади на Жељка Митровића јасно говоре о нервози опозиционих медија који су очајни што ће грађани Србије победити корона вирус.

Odgovori 14 0
Vaska

25.04.2020 11:34

@Bepa - Opozicione medije i opozicione partije očigledno najviše boli činjenica da ni Željko Mitrović, ni lekari, pa ni sam Vučić, nisu načinili nijedan pogrešan korak tokom epidemije, svako u svom delu posla, pa moraju da traže lažne senzacije i pokreću lov na veštice.