Poklanjamo magazin "Ruski lekar": Otkrivamo tajnu ruske apoteke - saznajte kako da se borite protiv korone i uz pomoć suvih šljiva zaštitite sebe od raka

Autor:

Lifestyle

22.04.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin "Ruski lekar" u kojem možete pročitati zanimljive informacije o prirodnom lečenju.

RepublikaFoto: Image by mohamed Hassan from Pixabay
Foto: Ilustracija

U ovom broju ekskluzivno vam predstavljamo mišljenja ruskih stručnjaka koji savetuju kako se najbolje izboriti protiv opasnog virusa KOVID-19 koji je paralisao čitav svet.

Tokom mera izolacije mnogi su nabacili suvišne kilograme i usled smanjenje aktivnosti usporene su mnoge funkcije u telu. Uz ljute papričice lako možete da ubrzate metabolazim i sačuvate vitki stas.

Otkrivamo vam i tajnu ruske narodne apoteke i kako suve šljive možete da koristite u borbi protiv raka.

Osteoporoza, bolest kostiju koja sve više uzima maha usled nezdravih životnih stilova, napada kosti i čini ih krtim i lako lomljivim. Da bi se izbegla ova pojava neophodno je korigovati neke životne navike, ali i koristiti čajeve od biljaka koje jačaju kosti.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pronaći u magazinu "Ruski lekar", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 23. april 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading