REAGOVAO I JOVANOV! Đilase, ako hoćeš da pomogneš - kupi aparate i medicinsku opremu!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čuva živote ljudi, ali to ostrašcćeni i opterećeni mržnjom, poput Dragana Ðilasa, nisu u stanju da vide, niti ih to zanima", kaže potpredsednik SNS Milenko Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milenko Jovanov

Jovanov je u saopštenju naveo da su Ðilas i svi njegovi mediji, plaćenici i botovi na društvenim mrežama od prvog dana borbe protiv korona virusa pokrenuli najužasniju i najmonstruozniju političku kampanju koja će, kaže, biti upisana u istoriju najnečcasnijih radnji u istoriji ove zemlje.

- Smisao te kampanje je juče uobličen na jednom od Ðilasovih portala i čiji naslov govori sve, a glasi: ''Opozicija će ''preživeti'' ako vlast padne na testu korone'' - naveo je Jovanov.


Jovanov pita koliko mrtvih je potrebno da bi opozicija „preživela“, a vlast pala na testu korone.

- Stotinu, hiljadu, milion? Demonska računica bezdušsnika kojima očigledno ljudski život znači samo ako je njihov i koji Vučićev napor i trud da zaštiti najugroženije stanovnike Srbije, a to su penzioneri, tumače kako ''Vučić čuva svoje biračko telo''. Vučić čuva živote ljudi, ali to ostrašćeni i opterećeni mržnjom nisu u stanju da vide, niti ih to zanima - kaže Jovanov.
 
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ðilas se, kako je rekao Jovanov, posle svega setio da napiše otvoreno pismo, a ne da nudi pomoć i respiratore i naveo da se Ðilasa prevario ako misli da će svojom „ispraznom skribomanijom“ sakriti činjenicu da je pre samo dva dana pozvao više od 1,7 miliona penzionera, što je oko 25 odsto ukupne populacije u Srbiji, u šetnju od sat vremena.


- Čemu izolacija, čemu pozivi da se ostane u kućama, ako će četvrtina stanovništva, i to njegov najugroženiji deo, da se šeta svaki dan i izlaže se zarazi? E, to već genijalni tajkunski mozak nije bio u stanju da smisli - naveo je Jovanov.

Ako, kaže, Ðilas želi da pomogne neka „odreši kesu“ jer su, dodaje, pare jedino vredno što ima i što može da podeli sa građanima.

Kako je rekao, Ðilas je pokazao da mu ne ide od ruke da daje savete, ideje i predloge.

- Zato, ako stvarno želi da pomogne, ili neka da pare, ili neka sam kupi medicinsku opremu i aparate, pa neka donira kome hoće. Ako to neće, onda neka bar umukne, jer njegovo bulažnjenje i lupetanje samo izaziva dodatni, nepotrebni, stres građanima, pa im slabi imunitet i čini ih manje otpornim na virus - zaključcuje Jovanov, saopšteno je iz SNS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
ana

28.03.2020 19:15

Djilas ume samo da odmaze nikako da pomaze, dokazao nam je to toliko puta.

Dejan

28.03.2020 19:49

Nije Đilas navikao da daje narodu, već da uzima od naroda.

Zoran

28.03.2020 19:50

Djilas samo uzima, a nikad nece da pomogne.

Zora

28.03.2020 19:55

Odlican odgovor Jovanova.