Stefanović skresao Đilasu u lice: Bez trunke morala baviš se političarenjem u ovo vreme!

Autor: Tanjug

Vesti

28.03.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović ocenio je da otvoreno pismo lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa u kome kritkuje poteze vlasti predstavlja još jednu potvrdu da se Ðilas bavi političarenjem dok cela Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem pokušava da se izbori sa širenjem korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Stefanović dodaje da Ðilas nastavlja svoju kampanju bojkota brige za sopstvenu zemlju i solidarnosti sa sopstveni narodom.

- Bez trunke morala svakodnevno napada svaku meru koju država donosi u borbi protiv ove pošasti, a svaku od tih mera donosi u dogovoru sa strukom, i činjenično - ukazao je Stefanović, saopštio je SNS.


On je naveo da dok se lekari, medicinske sestre, tehničari, policajci, vojnici, radnici i svi u zemlji na čelu sa Vučićem danonoćno ne štede i daju sve od sebe kako bi Srbija dobila i ovu bitku, Ðilas i slični pijuckaju espreso i bave se strančarenjem.

Stefanović je rekao i da je Ðilas opet general posle bitke koji i danas priča price kako bi on lekarima i medicinskim sestrama dao hiljade i hiljade evra plate, a nikako da objasni kako ništa od toga nije sproveo u delo za 12 godina koliko im je stranka bila na vlasti i odlucivala kako ce ljudi u Srbiji živeti.

- Makar da su tim istim sestrama i lekarima sagradili neki klinički centar. A kamo sreće da je uložio barem delić novca koji je zaradio u zdravstvo - izjavio je Stefanović.
RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas


Kako je izjavio, narod u Srbiji imao je priliku da gleda kako im, u vreme kada je Ðilas upravljao, gase fabrike, ostavljaju ih na ulici bez posla, premlaćuju, bacaju suzavac zbog javnog okupljanja...

- Ðilas i drugari su naravno imali priliku da gledaju kako im se uvećavaju milioni na računima - izjavio je Stefanović.

Dodao je da Srbija danas funkcioniše zahvaljujuci ljudima kojima je Vlada Aleksandra Vucica poboljšala kvalitet života, povećala plate i obezbedila radna mesta.

- Dobiće Srbija i njen narod i ovu bitku, a razume dobro Srbija šta Đilas priča i čuje kako sve češće preuzima retoriku Boška Obradovića najavljujući kako će biti i tužilac i sudija i sve drugo kad ovo prođe - izjavio je on i dodao da je narodu jasno da je Ðilas spreman da bojkotuje i sopstveni narod i zemlju, sve samo da se dočepa fotelje, ali ga narod neće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
nikolina

28.03.2020 19:05

Djilas svaku situaciju koristi da bi strancario i iskazivao laznu empatiju prema gradjanima ove zemlje.

Andrea

28.03.2020 20:00

Djilasu mrznja pojela mozak!

Milena

28.03.2020 20:22

Sada se vidi da je opoziciji samo vlast na umu a ne dobro naroda...

Milorad

28.03.2020 20:57

Djilas gleda samo kako da stekne jeftine poene.