JOVANOV URNISAO ĐILASA: Kad je on na vlasti, Srbija je siromašna - kad je u opoziciji, Srbija ima para

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2020

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kritikovao je Dragana Ðilasa zbog onoga što je rekao večeras u Požegi na skupu opozicije koja bojkotuje izbore, ocenivši kao licemerje da "najveća lopuža i najgori lopov nekome govori da krade".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/M. NIKOLIĆ
Milenko Jovanov i Dragan Đilas

- Jednako je licemerno da onaj koji je imao priliku da bude na vlasti, odlučuje i upravlja, predstavlja svoje ''genijalne'' planove i programe od kojih ni jedan jedini nije bio u stanju da realizuje, dok je za to imao mogućnost. Šta ga je i ko ga je u tome sprečavao - kazao je Jovanov, a navodi se u saopštenju koje informativna služba SNS dostavila medijima.

Jovanov je kazao i da je "lepo što Ðilas priznaje da se država ekonomski oporavila nakon što je on otišao sa vlasti".


- Jedino je još važno da razume da su ta dva procesa međusobno povezana. Kada para ima Srbija, to znači da je Ðilas u opoziciji, a kada je Ðilas na vlasti, Srbija je siromašna, ali zato Ðilas ima para. Dakle ili bogata Srbija, ili još bogatiji Ðilas. To je dilema koju su građani Srbije odavno rešili i Ðilasu jasno i glasno rekli: Dosta, bre - naveo je Jovanov.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kazao je večeras u Požegi da će na dan izbora, 26. aprila, narod Srbije "pokazati kako se bojkotuje autokratski lopovski režim Aleksandra Vučića".

- Toga dana reći ćemo Vučiću ''Dosta, bre'' - naveo je Ðilas i dodao da Srbija treba da bude bogata zemlja bogatih ljudi, a ne bogata zemlja siromašnih ljudi kao sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Marko

05.03.2020 21:11

Tačno tako, narodu je više preko glave i Đilasa i njegovih saradnika. Dobro je što ih nećemo videti na izborima, da ne nerviraju narod.

Gorana

05.03.2020 21:18

Ali najsmesnije je kada oni koji su imali prilike da vladaju, u ovom slucaju Djilas, pocnu da govore o nekim pompeznim planovima, projektima. Pa, zaso ih nisu sproveli u delo dok su bili na vlasti?

mimi

05.03.2020 22:50

a bre pustite tog djilasa vise on je totalno nebitna licnost

Gordana

06.03.2020 03:52

Kako se bliže izbori narodu je sve više preko glave Dragana Đilasa i njegovih saradnika oni su nebitne ličnosti. Odlično je što ih nećemo videti na izborima, da ne nerviraju narod.