NISAM ZVAO ANDREJA VUČIĆA: Osumnjičeni za aferu “Jovanjica” se oglasio iz pritvora

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nakon hapšenja nisam telefonirao Andruju Vučiću, takva pisanja medija su neistine", poručio je optuženi u slučaju "Jovanjica" Predrag Kovulija preko svog advokata Zore Dobričanin Nikodinović.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Andrej Vučić

Dobričanin je u izjavi za Tanjug poručila da ne razume potrebu političara da se “iživljavaju” nad sudbinom čoveka koji nije u prilici da im odgovori".

- Moj klijent Predrag Koluvija nalazi se u pritvoru, a za to vreme portali i mediji bombarduju javnost raznim neistinama koje mu dodatno upropaštavaju život - navela je ona i apelovala na poštovanje prezumpcije nevinosti njenog branjenika.

- Molim političare, a posebno politikante i kvazistručnjake za svaku temu da u buduće ne izmišljaju neistine i time nanose štetu mom klijentu, već da puste organe gonjenja da rade svoj posao uz poštovanje prava na odbranu mog klijenta - rekla je Dobričanin Nikodinovićeva.

Na gazdinstvu "Jovanjica", koje je bilo registrovano za proizvodnju organske hrane, policija je pronašla 450 kilograma marihuane već spremljene za prodaju i četiri tone stabljika za preradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Bojana

07.12.2019 17:05

Sto bih ga zvao on radi svoj posao legalno...

BozaB

07.12.2019 17:44

Evo neoborivog dokaza da se radi o napadima na predsednika i notornoj lazi.

ivan

07.12.2019 17:49

Bez ikakvih problema Vučić i njegov brat će dokazati da su nevini.

ivan

07.12.2019 17:50

Jedina politika opozicije je da svakog uhapšenog kriminalca povežu sa ljudima bliskim Vučiću kako bi pokušali da kriminalizuju vlast.