ŠTO JE BABI MILO... N1 proglasio Aleksića za ministra poljoprivrede

Autor:

Vesti

02.12.2019

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opoziciji već dele resore u Vladi. Sudeći prema onom što se moglo videti na televiziji N1, ako Dragan Đilas i njegova družina okupljena u Savezu za Srbiju ikada uspeju da skinu Vučića i SNS s vlasti, poljoprivrednom će se baviti potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić. Naime, čovek koji je desna ruka Vuka Jeremića u stranci, a blizak saradnik Dragana Đilasa u Savezu za Srbiju (SZS), u kajronu na N1, dok je davao izjavu, potpisan je kao ministar poljoprivrede.

RepublikaFoto: printscreen
Miroslav Aleksić

Lepo od te televizije i opozicije što već imaju spremne potpise za buduće ministre, međutim, ostaje u svemu jedan "mali" problem. Grupacija stranaka i organizacija udružena u SZS svemirskim godinama je udaljena od osvajanja dovoljnog broja glasova za preuzimanje vlasti u Srbiji.

Najnovije istraživanje agencije Ipsos, koje je juče obelodanjeno, pokazalo je da je podrška Đilasu i ekipi pala na samo osam odsto. Prema procenama analitičara, to je posledica insistiranja na bojkotu, ali i brutalne, uvredljive kampanje koju vode u javnim istupima i po društvenim mrežama. Doskora, podsetimo, SZS je imao oko 11 odsto podrške.

 

 

Aleksić je svojevremeno upravo od Ministarstva poljoprivrede naplatio subvencije za traktor

A da Aleksić ima ambicija da vodi srpsku poljoprivredu, i nije tajna s obzirom na to da se u Trsteniku i sam bavi poljoprivredom. Pisalo se tako svojevremeno o spornoj nabavci traktora uz državnu subvenciju. On je, naime, baš od Ministarstva poljoprivrede svojevremeno dobio 893.000 dinara subvencije za kupovinu traktora.

Na pitanja koja smo im poslali iz N1 nisu odgovorili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Nenad

03.12.2019 08:23

Taj Aleksić nikada neće biti ministar poljoprivrede.

Miki

03.12.2019 08:40

Ovo je samo dokaz koliko su opozicija i njihovi saradnici postali nervozni i da ih hvata panika, pa samo idu iz greške u grešku. Posle neka se pitaju što je gledanost i čitanost njihovih medija slaba, jer su neprofesionalni.

Milica

03.12.2019 08:46

Ma da li je realno koliko su njihovi mozgovi zastranili, oni potpuno žive u svom izmišljenom svetu. Kako je njima žurka u glavi, haos.

Tamara

03.12.2019 09:46

Opozicija samo gudi vreme i deli takve gluposti, a nece ni cenzus preci.