Srbija više nije Đilasova prćija! Naprednjaci poslali jasnu poruku lideru SzS

Autor: Kurir, Republika

Vesti

22.11.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je odluka Univerziteta u Beogradu o doktoratu ministra finansija Siniše Malog politička odluka, predsednik Saveza za Srbiju Dragan Đilas nastavio je u svom maniru da provocira.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Na to mu je ubrzo stigao odgovor od naprednjaka.

Prvo je Đilas na Tviteru napisao: "E, pa predsedniče ovo neće moći. Na stranu to što uspeha, osim za vaše lične finansije nema, lopovluk je dokazan. I ni on ni Stefanović ne mogu da sede u vladi, kao ni oni koji su lopove predložili i dalje ih brane".

Na njegovu provokaciju odgovorio je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov. - Au! Eno Vučić se mnogo uplašio, pošto mu je očigledno spremno nabijanje kese na glavu i vijača po leđima od tebe i tvog Bastaća, onako kako najbolje umete - odgovorio je Jovanov na Đilasovu provokaciju.

Reagovao je i poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić i poručio da "Srbija nije više prćija žutog tajkuna". - Za one koji još nisu shvatili: Nije Srbija više prćija žutog tajkuna, u kojoj on kadrira kako mu se ćefne. Svojim lažovima može, drugima - teško. A kad kaže "lopovluk": 619 miliona problema odmah zapne u grlu. Problema gorih i od Bastaćevih kesa. Problema u vidu - Đilasovih evra - napisao je Orlić na Tviteru.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mica

22.11.2019 21:00

Lepo mu je odgovorio, oni jedino sto znaju jeste da vredjaju i biju.

Tina

22.11.2019 22:38

Djilas uzalud prica, niko mu vise nista ne veruje.

Alexandar

23.11.2019 05:01

Djilas je zreo za politicku penziju, a mozda mu i zatvor ne gine.

Miki

23.11.2019 09:26

Ovog coveka vise niko ne zeli jer vrlo dobro znamo koliko je upropastio nas Beograd!