Nezavisni sindikat policije: Laži opozicije su sve brutalnije! Kome je u interesu blaćenje policije i ministra?!

Autor: Republika

Vesti

19.11.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nezavisni sindikat policije ističe da su novi pokušaji urušavanja ugleda policije od strane opozicionih političara prešli već sve granice elementarne pristojnosti", navodi se u saopštenju ovog sindikata.

RepublikaFoto: nsp-policija.org.rs
Foto: Ilustracija

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Nakon pretnji otkazima, fotografisanja policijskih službenika i deljenja istih uz poruke dobro im pogledajte lica, najava ukidanja policijskih jedinica poput Žandarmerije i brojnih drugih omalovažavanja i policijskih službenika i rezultata njihovog rada, sada su otišli i korak dalje – sinoć smo imali prilike da čujemo i pretnje zatvaranjem policijskih stanica.

Naime predstavnici Saveza za Srbiju su najpre plasirali potpunu laž da je u prostorijama Policijske ispostave Pantelej u Nišu organizovan politički skup Srpske desnice i potom na osnovu te laži zahtevali ostavku ministra Nebojše Stefanovića, smenu direktora Vladimira Rebića i zatvaranje ove policijske ispostave.

Istina je da se skup održavao u prostorijama lokalne samouprave koja je i izdala salu. Policiji je od strane opštine dat na korišćenje samo deo prostorija ove zgrade, ali sa drugim delom, između ostalog i salom u kojoj je održan navedeni skup, policija nema nikakve veze! Prema izjavama naših kolega koje su tamo zaposlene, salu su koristile i druge stranke, udruženje penzionera i ostale organizacije i to prethodno, kao i u ovom slučaju, dobivši dozvolu od opštine. U međuvremenu, sala je zaključana i policija ne samo da nema pristup, nego nema ni potrebe da je koristi, rekao nam je kolega.

Ovim povodom pitamo gospodu političare, kome su u interesu napadi na policiju sa lažima koje iznosite? Kome su u interesu neprestani nasrtaji i pokušaji blaćenja policije, koja je najbolje opremljena u poslednjih par decenija zahvaljujući ministru Stefanoviću i ostvaruje nikad bolje rezultate rada?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
mila

19.11.2019 14:43

pokušaji urušavanja ugleda policije od strane opozicionih političara prešli već sve granice

Milica

19.11.2019 15:22

Opozicija bi da ukine sve institucije kako bi u Srbiji zavladao haos i bezakonje u kome bi se oni najbolje snašli jer bi tada uspeli da pokradu i unište sve ono što je ova vlast stvorila a sve one koji ne misle kao oni ili bi pohapsili ili im presudili po kratkom postupku.

Tanjica

19.11.2019 16:14

Ošozicija se ne smiruje sa lazima. Treba da ih bude sramota!

Verica

19.11.2019 16:36

Laza i paralaza opozicije o minisru Nebojsi Stefanovicu i direktoru policije Vladimiru Rebicu.