Mirković (SNS): Ðilas i Bastać konačno pokazali pravo lice

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je da će današnji dan biti upamćen kao školski primer kako su "dva najobičnija kriminalca" Dragan Ðilas i Marko Bastać, pokazali pravo lice i kakvu su budućnost ponudili građanima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- O kakvim se lažovima i prevarantima radi, ponovo nas je uverila konferencija najgoreg gradonačelnika u istoriji Dragana Ðilasa - rekao je Mirković i dodao da njegove laži idu od izjava da knjige nisu paljene, preko lažnog optuživanja da su to radili aktivisti SNS, pa do toga da prizna da su to ipak bili članovi njegove stranke.

Mirković ocenjuje da Ðilas nije ni svestan da je potvrdio ono što SNS govori a to je da su "on i njegove pristalice fašisti spremni da pale knjigu samo zato jer je autor Goran Vesić".

Nakon fizičkih obračuna, pretnji, pranja novca, šverca veće količine novčanica strane valute, Bastać je mafijaško delovanje zaokružio mučenjem kuma jer mu nije doneo očekivani mito.

 

 

- Poslednja dešavanja, ispovesti i priznanja signal su da institucije hitno reaguju i zaštite građane od pomahnitale kriminalne organizacije presvučene u SzS - kaže on.

Prosto je neverovatno da predsednik opštine vezuje, tuče, maltretira i davi nekoga i to zato što nije doneo novac od mita, kaže Mirković i dodaje da se nakon svega nameće pitanje šta bi Bastać, Ðilas, Jeremić i Obradović tek radili da imaju neku veću moć ili širu vlast.

SNS nastavlja borbu za bolji život svih ljudi, ali i istinu koja će nedvosmisleno dokazati koliki su kriminalci Ðilas i kompanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nina

31.10.2019 20:13

Klupko je pocelo da se odmotava, tek ce oni pokazati svoje pravo lice.

Katarina

31.10.2019 20:20

Odavno su građani svesni toga ko su Đilas i Bastać. Ništa dobro nisu doneli Srbiji.

sasa

31.10.2019 20:42

ne ovo stvarno vise nije normalno sta radi ovaj Bastac, bas ga je svemu naucio Djilas

Sofija

31.10.2019 21:19

Odavno se znalo za njihove malverzacije i divljastvo. Dotakli su dno