Đurić poručio Kurtiju: Potraži lekarsku pomoć zbog opsednutosti Srbima

Autor: Tanjug

Vesti

30.10.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić pozvao je lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija, potencijalnog kosovskog premijera, da javno kaže da ne želi da primenjuje obaveze Prištine prema Srbima, jer, ako je tako, kaže, onda da ni mi nemamo više nikakvih obaveza prema Prištini.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Neka jasno i glasno kaže da njega rezultati briselskog dijaloga ne obavezuju, jer i građani na Kosovu i Metohiji i međunarodna zajednica treba da znaju ko je uništio svaku mogućnost da Beograd i Priština sporazumno rešavaju nesuglasice - poručuje Ðurić.

Ðurić je Kurtiju poručio i da prestane da se opsesivno bavi Srbijom i Srbima i "zatraži lekarsku pomoć zbog opsednutosti idejom proterivanja svega što je srpsko".


Lider Samoopredeljenja rekao je da su Srbi na Kosovu preplašeni "paralelnim strukturama Beograda na Kosovu", da se ne plaše Albanaca, već Srbije i da je ZSO želja Beograda a ne kosovskih Srba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
OM

30.10.2019 16:30

Albanci ne mogu da prihvate činjenicu da više nemaju toliku podršku koju su imali pre desetak godina, o čemu svedoče stalna povlačenja priznanja tzv. nezavisnosti Kosova.

Pedja

30.10.2019 16:48

Opsednut je nasom zemljom i samo nesto preti,kao da se mi plasimo njega!

Uros

30.10.2019 17:17

Albanci imaju kompleks Srbije i Srba, i sve ga cesce ispoljavaju .

Deki

30.10.2019 18:05

За његов болестан ум нема лека!