Mihajlović o SzS: Spremni su da stave budućnost države i građana na kocku da bi se domogli vlasti!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.10.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da političari iz Saveza za Srbiju nastavljaju da traže načine da dođu na vlast mimo izbora, jer znaju da nemaju program i da ne mogu dobiti poverenje građana na izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Pokušavali su upadima u institucije, uvredama i nasiljem, sad su prešli na smišljanje načina kako da odlože izbore. I bliži su im i proglašavanje vanrednog stanja i promena ustava i zajedničke lista i prelazne vlade, nego da jednostavno izađu pred građane sa svojim programom. A to je zato što su svesni da ih građani ne žele - poručila je Mihajlović u saopštenju.

Ona je naglasila da nikom više od SNS-a nije stalo da ne padne nikakva sumnja na rezultate izbora, jer kao stranka imaju s čime da izađu pred građane.


- Politika SNS-a su odgovornost, rad i rezultati, i to nas razlikuje od onih koji nemaju ni program da ponude građanima, ali su zato spremni na sve, pa i da stave na kocku i budućnost države i građana, ne bi li se domogli vlasti - dodaje ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading