Mirković: Obradović je Đilasov pekinezer, može jedino da laje!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

18.10.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednju pretnju koju je Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, koji je istakao da Obradović ne želi da prepusti ulogu prvog fašiste Bastaću, pa je i on obećao šamar.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

- Od čoveka koji se fizički obračunavao samo sa ženama, čuti ovako nešto pored žaljenja izaziva gađenje. Кada nemaš argument ti posegni za nasiljem, i to je osnovna politika Đilasa, Jeremića i Obradovića - poručio je Mirković.

On je dodao da je lider Dveri poznat kao izrazita kukavica.

- U ovoj Boškićevoj pretnji je samo dodatno žalosno to što je on svuda i svima poznat kao izrazita kukavica, što je i dokazao mnogo puta kada se kao prava junačina obračunavao, napadao i nasrtao na žene. Bošku mišu Obradoviću bilo bi bolje da uradi nešto korisno za sve, na primer da se ne oglašava više dok ne bude imao šta pametno da kaže i da na taj način prestane da zagađuje vazduh svojim primitivnim i nebuloznim izjavama i pretnjama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Mirković je istakao da se predsednik Srbije nije uplašio.

- Aleksandar Vučić se ovih budalaština nije uplašio, niti će se na njih obazirati, jer svi znaju da Đilasov pekinezer, kao i svaki drugi, može i ume jedino da laje - zaključio je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Maja

18.10.2019 16:37

Odlicno poredjene,ker koji laje,a ne ujeda!

Odgovori 10 0
Pedja

18.10.2019 16:46

Laje kao besan pas. Covek koji nema politiki,jedini politicki program kako mrzeti Vucica.

Odgovori 13 0
Vesna

18.10.2019 18:27

Neka laje. Samo da ne vredja i ne ujeda.

Odgovori 11 0
miki

18.10.2019 19:21

Djilas je los covek.