OLUJA PROTUTNJALA SRBIJOM: Vetar nosio krovove i sve pred sobom

Autor: A. V. M.

Vesti

17.09.2017

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suncobrane, tende, a u nekim gradovima i krovove, nosilo je danas iznenadno nevreme, oluja, a potom i kiša, koja je oko 13.30 sati pogodila Novi Sad, Sremsku Mitrovicu, Zrenjanin i druge gradove Vojvodine, a potom se proširilo i na Beograd i ostatak Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/Lazar Lazić
Vetar nosio krovove

Na suncem obasjano nebo u roku od samo nekoliko minuta spustila se tama. Bio je gotovo potpuni mrak nad gotovo celom Srbijom. Oluja je nosila sve pred sobom, pa se na pojedinim fotografijama koje su građani "kačili" na društvene mreže, mogu videti kontejneri koji se "kreću" ulicama, razbacani inventari bašta kafića, kao i srušene čitave krovne konstrukcije.

Na portalu "Ja volim Zrenjanin" objavljeno je i kako su neposredno nakon nevremena gradom odjekivale sirene Hitne pmoći i policije. Građani koji su se našli na ulici, u panici su se sklanjali u objekte koji su im bili najbliži.

- Delovalo je kao da će se nebo spustiti. Mislila sam da ću poleteti, drveće se toliko njihalo da je malo falilo, čini mi se, da iskoči iz zemlje - kaže Dragana, koja se u trenutku kada je krenulo nevreme našla na ulici na Terazijama u Beogradu.

Na sreću, oluja praćena kišom brzo je prošla, i sunce se ponovo "javilo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading