Nakon posete Vučića stanari hotela "Bristol" prekinuli štrajk glađu

Autor:

Vesti

14.09.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa stanarima hotela Bristol, kojima je preneo da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Aleksandar Vučić

Stanari hotela Bristol prekinuli su štrajk glađu nakon razgovora s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Predsednik Vučić je, na svečanosti povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije u prolazu, kratko rekao novinarima tim povodom, da će "sve biti u redu", a ministar finansija Siniša Mali, koji je učestvovao na sastanku, rekao je da su predsednik i on imali "veoma dug razgovor sa stanarima hotela Bristol:

- Ono što je vazno je to da smo čuli njihov glas, razumeli njihov problem i u najkraćem vremenskom periodu pronaći ćemo rešenje za situaciju u kojoj se nalaze- rekao je Mali za Tanjug.

Ministar je rekao da će u međuvremenu razgovori biti nastavljeni.

Stanari Bristola su rekli da su prekinuli štrajk glađu, da im je uključena struja i navode da očekuju da će nakon razgovora sa predsednikom problem njihovog stambenog pitanja biti rešen.

Podsećamo, stanari hotela Bristol stupili su u štrajk glađu zato što su im, prema njihovim rečima, uskraćeni osnovni uslovi za život. Stanari ovog hotela traže da im se dodele stanovi jer su, kako tvrde, te stanove blagovremeno otplatili tokom svog radnog veka i uplatama u vojni fond.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Tresimesi1

14.09.2019 12:00

U međuvremenu svi novonastali problemi mora da se reše ma kako i zbog koga ona nastali.Ali pogledajmo se među sobom i recimo u lice istinu vezanu za Bristol.Svi smo podjednako krivi.

Natasa

14.09.2019 12:49

Ponosni smo na našeg predsednika!

Nikola

14.09.2019 14:02

Važno je da su penzioner zadovoljni nakon sastanka sa Aleksandrom Vučić, da su prekinuli strajk. A ovi što mrze Vučića mogu samo još više da se nerviraju.

Bb0

14.09.2019 14:54

Predsednik konstantno resava probleme gradjana,za razliku od drugih.