Trifunović: Šešelj je majmun! Vojislav: Je*aću mu ja majku!

Autor:

Vesti

15.09.2017

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Sergej Trifunović nazvao je lidera radikala Vojislava Šešelja majmunom! Šef SRS mu nije ostao dužan, pa je za Srpski telegraf poručio da će da mu je*e majku.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Opljuvao Šešelja: Sergej Trifunović

- Šešelj ulazi u "Zadrugu". Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan - napisao je Trifunović na Tviteru, jasno aludirajući na to da je Šešelj majmun jer je vlasnik TV Pink na ramenima u ovaj rijaliti uneo majmuna.

Ipak, radikal nije ostao dužan glumcu koji je blizak saradnik Saše Jankovića:

- To je Mitrović unosio oca Sergeja Trifunovića u "Zadrugu", a ja ću Sergeju Trifunoviću je*ati majku u najskorije vreme! Pošto je još živa, moraću da požurim.

Trifunović: Šešelj ulazi u "Zadrugu". Čekaj, bre, zar ga ne unese Mitrović pre neki dan?

Svemu je prethodila Šešeljeva izjava da mu neće biti nikakav problem da u luksuznom gradiću u Šimanovcima provodi vreme sa Macom Diskrecijom, Anđelom Vešticom i ostalim starletama.

- Prvo sam dobio ponudu da uđem u "Parove". Tražio sam milion evra, a onda se pojavio Željko Mitrović, koji nudi milion i po evra. Moj uslov je da mi se plati unapred i u gotovini i da u rijalitiju ne ostajem duže od mesec dana - rekao je Šešelj, koji se nada će mu zbog ove odluke oprostiti glavni i odgovorni urednik televizije Hepi Milomir Marić.

RepublikaFoto: Tanjug
Nije ćutao na Trifunovićeve prozivke: Vojislav Šešelj

Pažnju javnosti mesecima pre početka rijalitija privlačila je najava da će u emisiju ući beba, da bi se potom ispostavilo da je reč o osmomesečnom mladunčetu majmuna. Majmunčetu je vlasnik televizije Pink dao ime Miki.

S druge strane, Sergej Trifunović je danima u žiži nakon što se "proslavio" tvitom u kom je poručio da će "pišati na grob Aleksandra Vučića". Umesto osude, Trifunovićevu skandaloznu poruku podržao je, a ko bi drugi, Saša Janković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Endi

15.09.2017 06:59

Hahahaha, Sergej je car!