(VIDEO) Vlado Georgiev očitao lekciju iz istorije: Objasnio poreklo "Tamo daleko", pa poslao brutalnu poruku crnogorskim vlastima

Autor:

Vesti

17.08.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u Herceg Novom izveo pesmu "Tamo daleko", kao i posle pretnji tužbom od strane Ministarstvo kulture Crne Gore, Vlado Georgiev je rešio da crnogorskim vlastima "očita lekciju iz istorije", kako je napisao na svom Tviter profilu.

RepublikaFoto: instagram.com/vladogeorgiev
Vlado Georgiev

Naime, poznati pevač je objavio snimak na svom TvIter nalogu na kojem se vidi kako brodom plovi ka ostrvu Vidu sa Ljubomirom Saramandićem, kustosom Muzeja na Vidu i kustosom Srpske kuće.

U videu jeste mali čas istorije koja je stara čitav jedan vek, a u komentaru ga je Georgijev namenio "Ministarstvu kulture Crne Gore i svima ostalima koji ne znaju šta je Tamo daleko i koliko su daleko otišli..."

 

 

Ispod Vladinog tvita nizali su se komentari podrške:

- Moja majka je iz Boke. Moj đed je iz Boke. I njegovi roditelji. I njihovi roditelji.

Svi su se uvek “pisali” Srbima. Na kapi moga prađeda iz Boke izvezeno je 4S.

Nikada se neću pomiriti sa stvaranjem lažne milogorske “nacije”, stoji u jednom komentaru.

- Svaka tebi čast majstore, još jedan je u nizu mnogih.

Da podsetimo, Ministarstvo kulture Crne Gore potvrdilo je da će biti podnete krivične prijave protiv Vlade Georgijeva i organizatora humanitarnog koncerta "Za naše Kosovo i Metohiju" zbog "negiranja crnogorskog identiteta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading