Gordana Uzelac: Vređaju, prete, a pritom su jaki samo kad su u čoporu! Taj "hrabri" momak ne može da me uplaši

Autor:

Vesti

13.08.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taj "hrabri" momak Srđan Marković ne može da me zaplaši, poručila je novinarka TV Pinka Gordana Uzelac povodom poruka kojim ju je Marković, jedan od organizatora protesta "Jedan od pet miliona", uznemiravao u pola noći. Ona je za Srpski telegraf poručila i da je u obavljanju svog posla neće sprečiti ni to što joj je lider PSG Sergej Trifunović minulog vikenda bukvalno stavio metu na čelo.

RepublikaFoto: Public/Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Gordana Uzelac / Srđan Marković

Uzelčeva je za Srpski telegraf ispričala da ne bi ni znala ko je Srđan Marković da je pre dve-tri godine nije jurio da gostuje na TV Pink.

- Kada sam dobila spornu poruku, shvatila sam da je to čovek koji se kandidovao da ide na Mars u jednom smeru, o čemu svedoče i njegova gostovanja na našoj televiziji. E taj isti gospodin mi je pre izvesnog vremena, valjda u nameri da me provocira, poslao poruke u 1.30 posle ponoći. U tim porukama me je provocirao pitanjima kada će opet na Pink, da pazim da se ne zabrojim (misleći na proteste koji se održavaju), do toga kada će u "Zadrugu" - navela je Gordana Uzelac.

Istakla je da takva situacija nikada nije prijatna, pogotovo kada, kako kaže, poruke dobija od ljudi koji su spremni na sve.

- Oni zapravo ne znaju šta rade, pa na sve načine pokušavaju da ispovociraju nešto. Samo da podsetim da je upravo Marković bio prvi jurišnik kada se upadalo u zgradu RTS i pretilo novinarima.

Komentarišući to što je na poruke Markovića morao i njen otac da reaguje, Uzelčeva je objasnila da je razmišljala kome da se obrati zbog uznemiravanja, te da joj je bilo najlogičnije da to kaže svom ocu.

GORDANA: Vređaju, prete, a pritom su jaki samo kad su u čoporu

- Moj tata ga je pozvao i rekao mu da mu nikada više ne padne na pamet da me uznemirava jer ja imam porodicu koja će me zaštititi. To je sve što mu je rekao, nakon čega je dotični "hrabar momak" odmah spustio slušalicu - setila se.

Uzelac je doživela neprijatnost i na konferenciji opozicije prošle subote, kada su joj dobacivali i vređali je.

- Bili su kao hijene kad se okome na plen. Vređaju, prete, a pritom su jaki samo kad su u čoporu. A Sergej Trifunović mi je bukvalno stavio metu na čelo kada je u živom prenosu pozivao pristalice na moj linč. Nisu pak računali da ispred sebe imaju novinarku koja u rukama ima činjenice i istinu i prava pitanja od kojih su na kraju pobegli - zaključila je Gordana Uzelac i poručila da je nikada neće zaustaviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

13.08.2019 12:52

Devojko,u čoporu je i miš hrabar.