(VIDEO) Nova ispala Veselinovića: Na naplatnoj rampi mahao kesom punom kovanica i pričao nepovezano, Krstić objasnio njegov slučaj!

Autor: Republika

Vesti

06.08.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Saveza za Srbiju, Janko Veselinović koji je poznat po najrazličitijim pehovima, sada je otišao korak dalje i napravio čitav jedan neprimereni "performans" na naplatnoj rampi na autoputu. U želji da ispadne zanimljiv, on je samo pokazao koliko nisko može da se padne u želju da se vlast po svaku cenu kritikuje.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

Njegov nespretni pokušaj da cenu putarine prikaže visokom tako što će je platiti u kovanicama potpuno je nejasan, a potom i priča o srpskom seljaku i poređenje cene pšenice sa cenom putarine?!

Veselinović pre svega zadržava saobraćaj svojim "performansom", maltretira radnika na naplatnoj rampi, a sve u svemu poente nema jer čak i ako želi da iskaže bilo kakvo nezadovoljstvo, autoput svakako nije mesto za to, a pogotovo ne čovek koji uredno radi svoj posao.

Koliko god pažljivo da gledate video, na kraju vam ništa neće biti jasno jer ne postoji logična povezanost u onome što on na silu pokušava da poveže, a osim toga teško se čovek koji jedino što u poslednje vreme radi jeste iznošenje neistina, šetanje i blokiranje beogradskih ulica i pozivanje na nasilje može porediti sa časnim srpskim seljakom koji pošteno zarađuje za svoje parče hleba.

Pogledajte video i biće vam jasno, ili neće...

 

 

Na takav Veselinovićev "nastup" reagovao je i Nebojša Krstić koji je na tviteru bio i više nego iskren.

- Šta sve možeš u zemlji Srbiji kad si dokoni debil - napisao je Krstić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Iva

06.08.2019 13:13

Opozicija se samo bruka

Mina

06.08.2019 13:14

Srebroljublje je jedan od smrtnih greha

Miki

06.08.2019 13:23

Opoziciji je krivo sto se ne moze pohvaliti ovakvim auto-putevima , jer dok su bili na vlasti nisu izgradili ni jedan.

Ana

06.08.2019 13:28

Sve vise i vise se manifestuju ovakva neprimerna ponasanja, sramota da se ovo radi.