Đilas i Rada Trajković hoće da razjedine Srbe na KiM ne bi li došli do prljavih prištinskih para

Autor:

Vesti

06.08.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista reagovala je na informacije o formiranju koalicije stranaka, organizacija i pojedinaca iz srpske zajednice sa KiM, poručujući da je njen jedini cilj slabljenje političkog jedinstva Srba na KiM.

Foto: youtube/RTV KIM/Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Rada Trajković i Dragan Đilas

- Formiranje koalicije kompromitovanih pojedinaca i stranaka u Gračanici, predvođene Radom Trajković, izvodi se sa jednim jedinim ciljem - da se oslabi političko jedinstvo Srba na KiM i raskinu veze našeg naroda sa Beogradom - ocenjujuje Srpska lista uz napomenu da će Trajkovićeva i njeni istomišljenici u predstojećem periodu biti glavno oružje sponzora samoproglašene kosovske nezavisnosti i sredstvo pritiska na Beograd u procesu rešavanja pitanja KiM.

U Srpskoj listi su uvereni da će za to imati i obilnu finansijsku i medijsku podršku iako je jasno da će ta koalicija imati više članova nego glasača.

- Ona se čak ne srami da otvoreno prizna da će ta koalicija biti napravljena u konsultacijama sa stranim diplomatama - navodi Srpska lista.

A zadatak će, navode, biti ne istinsko pariranje Srpskoj listi, već stvaranje lažne slike da Srbi na KiM imaju nekakvu političku alternativu, a njeno programsko opredeljenje će se svoditi na poruku da Srbi o svojoj budućnosti ne treba da se dogovaraju sa Beogradom, nego sa Prištinom.

SRPSKA: Ta grupa lovi prištinski novac i donacije iz inostranih crnih fondova

Oni dodaju da ta grupa lovi prištinski novac i donacije iz inostranih crnih fondova i da je osuđena na neuspeh.

Dodaju da političko jedinstvo srpskog naroda nije moglo da bude razbijeno ni taksama, optužnicama, prebijanjima i hapšenjima, te da Srpska neće dozvoliti da ono bude razbijeno ni iznutra jer su Srbi na KiM politički svesni i pismeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
milica

06.08.2019 06:57

Srbi na Kosmetu moraju biti sada složni i ujedinjeni.

Kosta

06.08.2019 07:01

Nema Đilasu povratka na vrh to je sigurno.

Maki

06.08.2019 07:18

Ništa im nije sveto za novac bi prodali i rodjeno dete!!!

Simonida

06.08.2019 07:34

Gospodja Trajkovic je pokazala svoje veliko izdajnistvo prema svom narodu