UST pozvalo novoizbrane kolege da mu se pridruže

Autor: Tanjug

Vesti

25.07.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje sudija i tužilaca Srbije i Udruženje sudijskih i tužilackih pomoćnika Srbije čestitali su danas izbor na funkcije novim kolegama, koje su danas položile zakletvu u skupštini Srbije.

"Verujemo da će svojom novom energijom revitalizovati pravosudni sistem Republike Srbije i doprineti ustoličenju uspešnijeg i efikasnijeg pravosuđa. Naša nada je da će se vašim izborom ojačati nezavisnost, efikasnost i odgovornost sudstva u korist i na zadovoljstvo građana Srbije", navela su u saopštenju ova udruženja sudijama, povodom čestitki zamenicima tužilaca koji su prvi put izabrani na funkciju. 

Smatrajući da je odavno došlo vreme za novu energiju i pravac, pozvali su nove kolege da se pridruže Udruženju sudija i tužilaca kako bi ubuduće zajedno radili na ostvarivanju ciljeva čije je osnovno polazište ideja pravosuđnog sistema Srbije kojim se svi možemo dičiti i ponositi. 

"Potrebni ste nam da bi zajedničkim snagama polazeći od jednog od osnovnih prava – prava na udruživanje, ponudili novu energiju i ideje, kroz konstruktivan i argumentovan pristup u rešavanju aktuelnih pitanja koja se odnose na pravosuđe, uzimajući pri tom u obzir sve dosadašnje tekovine zalaganja za nezavisnost i samostalnost pravosudnih profesija, dodajući im novu snagu, efikasnost i demokratičnost", navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading