Šiptarski ubica u panici! Ne zna kud udara pa mu palo na pamet da prijavi Vučića

Autor: Informer, Republika

Vesti

06.07.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šiptarski terorista Fljorim Ejupi tužio je nemačkim vlastima predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je ovaj rekao da postoje osnovane sumnje da je Ejupi povezan sa ubistvom lidera SDP Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Koha
Fljorim Ejupi

Advokat Mahmut Haljimi rekao je za prištinske medije da se Fljorim Ejupi obratio pravosudnim organima u Nemačkoj i prijavio Vučića.

- Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Ivanovića. Bezbednosni organi Nemačke su mu rekli: 'Ne uznemiravajte se oko ovog slučaja, mi se bavimo srpskim vlastima. ' Oni će se oglasiti povodom ovog slučaja u sredu uveče ili u četvrtak... - rekao je Haljimi, a prenosi 'Gazeta ekspres'.

Komentarišući ovu vest, bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da je posle Vučićevog otkrića da srpske vlasti znaju ko je i kako ubio Ivanovića, nastala panika u Prištini i Tirani.

- Ejupi je sklonjen na sigurno, a postoje podaci da ga zajedno čuvaju šiptarski i nemački obaveštajci. U obaveštajnim krugovima se govori da je Ejupi u 'sigurnoj kući', u jednoj vojnoj bazi kod Frankfurta. U stvari, on je u mišjoj rupi, a i radi se o licu koje nikako ne bi umelo samostalno da smisli navodno akciju o tužbi za klevetu. Sve je ovo u funkciji da se zatvore pukotine koje su u Prištini i Tirani otvorene podacima koje je izneo Vučić - zaključuje Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Petar

06.07.2019 17:34

Pristini je u interesu da ubica Olivera Ivanovica ne bude kaznjen.Mogu oni da ga kriju ali pravda je dostizna!

Dejan

06.07.2019 18:05

Sve krvnike treba pohapsiti i izvesti pred lice pravde da odgovaraju za svoja zlodela, kao i one koji su prikrivali dokaze.

Rade

06.07.2019 18:17

Albanci ce polako poceti da odgovarajubza svoja krivicna dela.