Jeremić iz Njujorka stao u odbranu Haradinaja, Veseljija i Tačija: Vučiću, otkud tebi i tvojoj premijerki pravo da vređate šiptarske lidere?!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraz đon! Šef Narodne stranke i jedan od članova Saveza za Srbiju Vuk Jeremić besramno je napao srpsko državno rukovodstvo i stao u odbranu lidera Prištine!

RepublikaFoto: Tanjug
Ne zna za bruku: Vuk Jeremić

Da sve bude gore, Jeremić se obrušio na državani vrh, konkretno na premijerku Anu Brnabić, iz Njujorka, u koji je pobegao pre nekoliko dana, u jeku šiptarske torture na Kosovu i Metohiji.

Jeremić je, naime, prokomentarisao izvjavu premijerke u kojoj je Brnabićeva prištinske lidere nazvala "šumskim ljudima", namerno krivotvoreći kontekst u kome je ta izjava nastala.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Bez dlake na jeziku: Ana Brnabić

- Izjava @anabrnabic o “ljudima iz šume” je još jedan primer primitivnog šarlatanstva vladajuće klike, potpuno operisane od svesti i brige o posledicama. Što je najgore, ne bih se zakleo da je rasista. Slično svome poremećenom šefu, pred kamerama isključivo glumata - odvalio je Jeremić na društvenoj mreži Tviter ni ne skrivajući da je spreman da se udruži i sa najcrnjim zločincima samo da bi se dokopao nekog jeftinog političkog poena.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Ruza

31.05.2019 18:03

Davno nam je bilo jasno ciji je ovaj Jeremic.

Marija

31.05.2019 18:10

Jeremic je dezurna strina Albancima!

Ruska

31.05.2019 18:11

Jeremic je dobio novac za podrsku ovim srbomrscima.

Petra K

31.05.2019 18:18

Ne znam kad ce Jeremic da shvati da se pogresnima uvlaci u zadnjicu, i ne znam kad ce da shvati da ipak nije patriotski pljuvati svoje.