ĐILAS ODJAVIO OPOZICIJU: Ide sam na beogradske izbore?!

Autor: alo.rs

Vesti

02.09.2017

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi čovek DS-a i bivši gradonačelnik, nakon dugo premišljanja i vaganja odlučio je da se upusti u bitku za Beograd! On će na izbore za prvog čoveka prestonice koji će biti održani početkom iduće godine najverovatnije izaći sam.

RepublikaFoto: youtube.com/Pavle Jurisic Sturm
Opet hoće na čelo Beograda: Dragan Đilas 

- Pokušao je da razgovara sa opozicijom, ali utvrdio da su vrlo neozbiljni. Shvatio je da mu je sigurnije da izađe sam, on svoje ambicije nikada nije skrivao i iako mu rezultati istraživanja javnog mnjega nisu pokazali da su ga se Beograđani uželeli, odnosno da uživa veliku popularnost, ipak je odlučio da izađe. Sreman je da u kampanju uloži veliki novac, koji realno ima - kaže izvor "Alo".

Politički analitičar Branko Radun nije iznenađen ovakvom Đilasovom odlukom, ali navodi da će bez stranačke infrastrukture teško ostvariti dobar rezultat.

- On očigledno ima želju da se vrati u politiku jer je nekako prerano penzionisan, znate, kad neko mlad ode u penziju, on ne zna šta će sa sobom. Đilas sada procenjue sa kim bi mogao u koaliciju i kako da se izbori sam ako krene tako jer nema stranačku infrastrukturu. Možda je za njega najprihvatljiviji Šapić, koji neće ni sa kim u koaliciju. Pitanje je da li bi Đilas mogao da pređe cenzus sam - komentariše Radun. Dragan Đilas se nije oglašavao ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading