Žestok okršaj Todorića i Pešićeve

Autor: Republika

Vesti

27.08.2017

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obračun na Tviteru! Bivši internacionalni direktor Demokratske stranke i aktivni učesnik predsedničke kampanje Vuka Jeremića - Vladimir Todorić - žestoko se "pokačio" sa sociološkinjom Vesnom Pešić.

RepublikaFoto: youtube.com/fotomontaža
Nisu birali reči: Vladimir Todorić i Vesna Pešić

Žestoko rasprava počela je konstatacijom predsednika Skupštine opštine Ruma Svetana Kovačevića:

 

 

- Janković ne želi saradnju sa DS dok ona ne ozdravi. Kada su ga podržali na predsedničkih izborima nije gledao u njihov zdravstveni karton, na šta je reagovala Pešićeva, napisavši:

- A ni DS nije gledala u njegov zdravstveni karton. Dobro su uradili i jedni i drugi.

 

 

Ali to je bio samo početak rasprave u kojoj je učestvovao i član pravnog tima Vuka Jeremića u predizbornoj kampanji Vladimir Gajić, da bi se potom uključio i Todorić.

Njih dvoje nikako nisu mogli da se slože oko pitanja ko je prava opozicija u Srbiji, a na samom kraju rasprave pale su i teške reči.

- Mene te budalaštine ni malo ne zbunjuju, pokušavam da isteram na čistac ove "fine" mutivode, a dalje me mrzi da se s njima bakćem - napisala je Pešićeva, na šta je Todorić odgovorio:

 

 

- Budalaština je to kakve Vi Vesna vucibatine nazivate opozicijom - napisao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading