Vučić čestitao Orbanu pobedu na izborima za EP

Autor: Republika

Vesti

27.05.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros telefonom sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i čestitao mu ubedljivo najbolji rezultat, postignut na evropskim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Premijer Orban je naglasio da će se posle, kako je rekao, "rekordne pobede" posvetiti brizi za Mađarsku i mađarski narod, ali i daljem razvoju bilateralnih odnosa sa Srbijom.

Premijer Orban je, u telefonskom razgovoru sa predsednikom Vučićem, rekao - vi, gospodine predsedniče, možete da se oslonite na aktivnu podršku i snažnu pomoć Mađarske na evropskom putu Srbije, kao i za jačanje međusobne saradnje u svim oblastima -.

Dvojica sagovornika su ponovo konstatovali da su odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou u zajedničkoj istoriji, zasnovani na međusobnom poštovanju i razumevanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Vladimir

27.05.2019 07:36

Ubedljiva pobeda Orbana je velika stvar za naš evropski put!!!

Bata Kole

27.05.2019 07:41

Čestitkama se pridružujemo i mi.

sasa

27.05.2019 07:45

Idemo dalje, Vucic kao da je osetio sta ce se desiti u buducnosti pa je unazad par godina, gradio i izgradio prijateljstvo sa Orbanom.

Ema

27.05.2019 07:45

Nikada bolji odnosi Srbije i Mađarske Čestitam na ubedljivoj pobedi.