Linčuju Vukadinovića zbog "Tijaninog zakona": Ovako Savez za Srbiju zamišlja demokratiju

Autor:

Vesti

23.05.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne sme da ima svoje mišljenje. Ovako pristalice Saveza za Srbiju vide demokratiju, a da je tako, dokazali su linčovanjem jednog od svojih, poslanika Đorđa Vukadinovića, samo zato što je došao u parlament i glasao za izmene zakona kojima se uvodi doživotna kazna za silovatelje i ubice dece.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Đorđe Vukadinović

Osvedočeni opozicionar koji ne propušta priliku da kritikuje Vučića i vlast prošao je na Tviteru kroz svojevrsnog toplog zeca, baš kao nedavno i Mirjana Karanović, Biljana Srbljanović, Bojana Maljević (sve tri zbog učešća u emisiji TV Pink "Hit-tvit").

Tokom jučerašnjeg dana ređale su se na Tviteru uvrede na račun Vukadinovića, koji je u nekoliko postova pokušao da objasni motive za dolazak na sednicu.

Vukadinović kaže da ga ne pogađaju loši i zlonamerni komentari, kao i tvrdnje da je prekršio sporazum sa narodom, čije su potpisivanje inicirali lideri SZS, sa Draganom Đilasom na čelu.

 

- Nikakav sporazum nisam prekršio jer ga nisam ni potpisao. Ispravnost svojih odluka ne merim brojem dobijenih lajkova. Čak i po tom kriterijumu na Tviteru sam dobio mnogo više pohvala nego kritika. Mislim da sam postupio ispravno i da bi bilo bolje da su i drugi opozicioni poslanici postupili tako - kaže Vukadinović.

Analitičar Dragomir Anđelković objašnjava da se SZS raspada zbog sukobljenih interesnih strana.

- Svi u tom opozicionom bloku isključivo postupaju iz interesa, glasaju iz interesa. Tako ih pojedini osuđuju i napadaju jer im tako odgovara. Blok opozicionih poslanika misli isključivo o sebi, to je jedna vrsta preduzeća - zaključuje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading