Direktorka komunalne na udaru Obradovića: Zvao je telefonom i pretio

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.04.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je lider Dveri i predsedavajći SzS Boško Obradović telefonom pretio komunalnoj inspektorki, koja je izašla na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Fašista Boško Obradović danas je pretio komunalnoj inspektorki N.T. samo zato jer se usudila da radi svoj posao i postupa po zakonu - rekao je Vesić.

On je naveo da je Obradović telefonom pozvao danas u 11.17 sati komunalnu inspektorku N.T, koja je izašla je na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

- Fašista Obradović je u ime organizatora protesta zvao inspektorku N.T, pitao je zašto danas radi i tražio da ne radi svoj posao - naveo je Vesić.

On je dodao da lideri SzS tako razumeju državu - "da za njih ne važe zakoni, da mogu telefonom da zovu državne službenike i da mogu da im prete".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jelena

13.04.2019 12:01

Samo zene napadaju.

Lana

13.04.2019 12:32

Crni Bosko...i dovde si stigao?

Filip

13.04.2019 13:00

Obradović ne bi smeo sebi da dozvoli ovakvo ponašanje, ovo je prevršilo svaku meru.

goran

13.04.2019 13:12

Ovaj izgleda samo ženama sme da preti.