Vučić čestitao Netanjahuu pobedu na izborima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.04.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas premijeru Izraelu Benjaminu Netanjahuu pobedu na parlamentarnim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

- Primite moje čestitke povodom pobede na parlamentarnim izborima, kao i najbolje želje za uspeh u daljem radu u korist napretka Države Izrael - naveo je Vučić.

On je izrazio želju za nastavak saradnje Srbije i Izraele, kako bi dve zemlje, kao iskreni prijatelji i pouzdani partneri, na osnovu dobrih političkih odnosa jačali ekonomske veze i saradnju u svim drugim oblastima.

RepublikaFoto: youtube.com/IsraeliPM
Benjamin Netanjahu

- Dozvolite mi da i ovom prilikom izrazim zahvalnost Državi Izrael na principijelnom stavu da poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije. Naši narodi su, kroz istoriju, delili istu sudbinu i verujem da će, u godinama pred nama, viševekovno prijateljstvo, kojim se ponosimo, postati još snažnije - istakao je predsednik Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
jelena

11.04.2019 09:38

Drzava Srbija je ostvarila jako dobre odnose, kontakte sa mnogim zvanicnicima u svetu od kako Vucic vodi ovu zemlju. Mislim da nam to sve govori, da smo cenjeni, postovani i da svakako idemo napred. Bravo

Tifani Rok

11.04.2019 09:42

Pridružujemo se čestitkama!

caca

11.04.2019 09:44

Pridruzujumo se cestitkama na pobedi,i nadamo se dobroj i uspesnoj saradnji!!!

Valentina

11.04.2019 09:47

Cestitamo pobedu,i nadamo se dobroj i uspesnoj saradnji!!!