ER Srbija od sutra uvodi letnji red letenja!

Autor:

Vesti

30.03.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija će od nedelje 31. marta saobraćati po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra 2019. godine. U odnosu na prošlo leto, ovogodišnja letnja mreža Er Srbije proširena je sa devet novih destinacija za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Za Krasnodar, Helsinki i Kijev leteće se tri puta nedeljno, a za Madrid, Barselonu, Nicu, Kairo, Zadar i Rijeku dva puta. Pored toga, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedeljni broj letova.

Najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu. Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa dvanaest letova nedeljno, Zagreb sa jedanaest, kao i Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedeljno.

Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.

- Veoma smo ponosni što ćemo od juna povezati srpsku prestonicu sa čak devet novih gradova i proširiti našu međunarodnu mrežu na ukupno 49 atraktivnih destinacija. U skladu sa željama i potrebama naših putnika, najveći broj letova predviđen je tokom sezone godišnjih odmora i to upravo ka destinacijama za koje tradicionalno vlada najveće interesovanje - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Er Srbija će zahvaljujući kod-šer ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i sa gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hong Konga i mnogih drugih širom planete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading