Stefanović saopštio: Đilasovi batinaši pretukli predsednika opštine Žitorađa

Autor: Tanjug

Vesti

18.03.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je večeras da je predsednik opštine Žitorađa i član SNS Ivan Stanojević dobio batine od tri organizatora protesta "1 od 5 miliona".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Predsednik opštine dobija batine od tri Ðilasova, Jeremićeva i Obradovićeva predstavnika. Oni dolaze u opštinu sa idejom da napadnu predsednika opštine. Prvo ulazi jedan, kada se potukao sa predsednikom opštine i napao ga, onda ulaze još dvojica za njim i oni se uključuju da tuku tog čoveka - kazao je Stefanović za televiziju Prva.

Upitao je gde su granice takvog ponašanja, optuživši lidere Saveza za Srbiju da namerno pokušavaju da inspirišu nasilje na radnom mestu ljudi. 

- Tužilac će procenjavati. Ja kažem činjenice - da trojica dolaze, tuku jednog čoveka i sada od čoveka koji je žrtva pokušavaju da stvore krivca - kazao je Stefanović. 


Srpska napredna stranka optužila je ranije danas organizatore protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi da su fizički napali predsednika opštine Ivana Stanojevića i zaposlene u toj instituciji, dok je jedan od organizatora protesta u Žitorađi Milan Blagojević izjavio da je pretučen u kancelariji predsednika opštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
dusica

18.03.2019 20:29

mora im se stati na put i zastiti narod od bahatog opozicionog olosa

Dusan

18.03.2019 20:35

Uverili smo se kakav je zapravo Djilas. Jedan zao covek.

Sara

18.03.2019 20:37

Svaki vid nasilja treba najostrije kazniti!

Ena

18.03.2019 20:40

Nasilno i bahato ponasanje,je za svaku osudu.Nasilnici zasluzuju da odgovaraju pred zakonom,i ja verujem da ce snositi posledice za ovakvo ponasanje.