BRNABIĆ: Borimo se za bolji život svih građana, a ne za vlast

Autor: Tanjug

Vesti

08.03.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada bore za bolji život svih građana i da ne beže od odgovornosti za razliku od opozicije koja se, kako je navela, bori samo za vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ana Brnabić u Sremskoj Mitrovici

Premijerka je na skupu u Sremskoj Mitrovici, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", rekla da je, kada je ušla u vladu, koju je vodio Vučić, od njega naučila da nije preuzela vlast već odgovornost i da je to ono što razlikuje sadašnju vlast od onih koji se, kaže, danas postavljaju kao legitimna alternativa vlasti.

- Oni se bore za vlast, a mi za odgovornost i ne bežimo od te odgovornosti - poručila je Brnabić.

Premijerka je rekla da je poslednji put bila u Sremskoj Mitrovici u novembru 2017. godine kada je otvoren podvožnjak u koji je uloženo pet miliona evra i koji se, kaže, dugo čekao.

Ona je istakla da je od tada urađeno mnogo važnih stvari i da je ponosna kada prolazi Sremom i celom Srbijom, jer vidi koliko je puteva urađeno i novih fabrika otvoreno.

Brnabić je kazala da je nezaposlenost u Sremskoj Mitrovici danas 7,8 odsto, a u Inđiji 4,1 odsto što je, kako je istakla, niže od evropskog proseka, dok je pre nekoliko godina nezaposlenost u tom mestu bila oko 39 odsto.

Zahvaljujući tempu i disciplini koje je Vučić nametnuo celom timu, i kao premijer i kao predsednik države, aktuelna vlast je, kaže, uspela da relativno brzo preokrene sudbinu Srbije i da naša država konačno počne da pobeđuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Natasa

08.03.2019 19:21

Bravo!

momo

08.03.2019 21:56

Građani su to prečpoznali

Nikoletka

08.03.2019 22:07

To se jasno vidi na svakom koraku i takva predana borba upucena na gradjane ima buducnost.

milos

08.03.2019 22:45

Srbija je to prepoznala u vama.