Vučić u kampanji "Budućnost Srbije" zaobišao Brus zbog SEK*UALNOG ZLOSTAVLJAČA!

Autor: blic.rs

Vesti

25.02.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić zaobišao je juče da poseti Brus tokom kampanje "Budućnost Srbije", iako ga je predsednik te opštine, nasilnik Milutin Jeličić Jutka očekivao.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Brus
Milutin Jeličić Jutka

Kako se saznaje, danima su u Brusu trajale pripreme za dolazak predsednika Vučića. Opština je sređivana, ulice su čišćene, na banderama su kačene zastavice i sve je trebalo da bude pod konac. Jutka je hteo da se pokaže pred Vučićem, a s druge strane, i da pošalje poruku - i žrtvama i pravosuđu - da uživa podršku predsednika. Ipak, svi planovi su pali u vodu.

- Jutka je sve digao na noge kako bi bilo cakum-pakum kada Vučić dođe, bio je ubeđen da će ga ugostiti i tako dodatno napakostiti svojim žrtvama – kaže jedan od građana Brusa, i navodi da bi za Jeličića pojavljivanje na istoj bini ili na istom mestu s Vučićem predstavljalo veliku pobedu.

Odmah ga otpisao

Vučić je imao drugačije namere i nije mu ni palo na pamet da razgovara s Jeličićem.

- Odjavio ga je još dok je protokol pravio raspored obilaska oblasti širom Srbije. Nije želeo da ode u Brus uprkos podršci koju tamo uživa – kaže naš sagovornik iz vrha SNS.

Do Vučića je došla i informacija da se Jeličić dok se iživljavao nad svojim žrtvama pozivao na njegovu zaštitu, što mu se nije svidelo.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić juče u Kruševcu

Ovim gestom predsednik Srbije i SNS nasilniku je poslao jasnu poruku šta misli o njegovom ponašanju i onome što je radio žrtvama.

- Takođe, ne želi ni na koji način da utiče na odluku suda u Kruševcu, a dolazak bi mnogi tako protumačili – kaže sagovornik.

Predsednik ga izbegava

Inače, od kada je otkrivena afera, Vučić je izbegavao da dođe u kontakt s Jeličićem. Nisu se sve to vreme nijednom videli, a ono što je bilo važno da se iskoordinira sa tom opštinom radio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Inače, Jeličić je u SNS došao pre nešto više od godinu dana iz Nove Srbije Velimira Ilića, pa ni ranije nije bilo česte komunikacije između njega i Vučića.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sedam žena tvrdi da ih je Jutka napastvovao/Foto: Ilustracija

U nekoj od ranijih izjava Darko Glišić je rekao da će Jutka biti izbačen iz stranke ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica. Kada se to dogodilo, on se ispravio i rekao da se čeka presuda u ovom slučaju.

Sedam žena optužilo Jutku za zlostavljanje

Milutina Jeličića je za seksualno uznemiravanje optužilo sedam žena, a samo u slučaju Marije Lukić, bivše sekretarice, podignuta je optužnica. Nasilnik je za dve godine koliko je kod njega radila žrtvi poslao 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Pre tri nedelje Jeličić se konačno pojavio na sudu, iako je prethodno mesecima izbegavao sud. Prilikom davanja izjave bio je konfuzan, preplašen i promenio je izjavu koju je ranije dao tužiocu. On je rekao da ljubljenje nije ništa neobično i da se on ljubi sa svim zaposlenima u opštini. Takođe je rekao da nikoga nije napao, već da su njega napadale mnoge žene. Na pitanje advokata zašto to nije prijavio policiji, odgovor je bio da se stideo.

Nakon što su ga prijavile, sve žrtve su ostale bez posla. Sandra Milanović je trbuhom za kruhom otišla u Nemačku. Snežana Bojić je posle napada nasilnika završila na psihijatriji, oporavlja se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Maja

25.02.2019 11:54

Taj treba da je u zatvoru.

Boka

25.02.2019 11:56

Takvog treba izbaciti iz stranke.

Luna

25.02.2019 12:16

Ako se dokaze da je Jutka stvarno kriv, nece vise biti clan SNS-a.

Zvonko

25.02.2019 12:22

Predsednik opštine Brus, treba dobro da razmisli o svojim postupcima.