Krstić: Đilas i Vuk će da resetuju Đoku

Autor:

Vesti

08.02.2019

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom najava lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Vuka Jeremića da će, kako kažu, resetovati sistem, marketinški stručnjak Nebojša Krstić na Tviteru poručuje: "Resetovaćete Đoku!"

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

Provokativna reakcija Krstića usledila je nakon što su Jeremić i Đilas u Briselu sa predstavnicima Evropske komisije razgovarali o političkoj situaciji u Srbiji i zahtevima građana koji svake nedelje protestuju širom zemlje.

- Cela opozicija, zajedno sa građanima koji protestuju, univerzitetskim profesorima, studentima i javnim ličnostima, spremna je da potpiše sporazum sa narodom. Tim dokumentom ćemo se obavezati na formiranje vlasti sastavljene ne od nas, već od eksperata, koja će resetovati naš sistem i odvesti slobodu i demokratiju u Srbiju - poručio je Đilas.

- Znači, nije Jeremić ni za kakvo "resetovanje sistema", baš kao ni Đilas. Nego to tako čuju od ljubitelja protesta i jezičkih vragolija, pa krenu da ponavljaju kao papagaji. A resetovaće Đoku - napisao je dvosmisleno Krstić.

Na kraju je naveo da mu jedino nije jasno zašto bi Jeremić i Đilas bili za resetovanje sistema u kom im je toliko dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milica

08.02.2019 19:46

Prvo svoju glavu da resetuju, pa da napuste politiku i prepuste mladjim, novim snagama. Jer starac Foca nema vise sanse. Jok. Proslo njegovo vreme.

Natasa

08.02.2019 22:20

Djilas I Jeremic su smesni I jadni do bola!

Petar

09.02.2019 08:20

Djilas i Pozderac su aveti nekih proslih vremena, sto im uostalom sugerisu i prezimena. Potroseni, raskrinkani, ozloglaseni. Daleko im kuca!

Tifani Rok

09.02.2019 09:26

Đilas i Jeremić su beznadežni slučajevi! Odavno ispričana priča, koja nije vredna komentara!