Vesić upozorava: Đilas je poslao opasnu poruku!

Autor: informer.rs

Vesti

29.11.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je jedan od osnivača Saveza za Srbiju "Dragan Đilas večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

Đilas je u izjavi za "Glas Amerike" izneo tvrdnju da je u Srbiji "sve postalo potpuno nenormalno i mora da se zaustavi".

- Jer ako ode dalje, ja ne znam šta je sledeće, šta je kraj - rekao je Đilas i dodao "eksplodiraće negde".


Vesić je u odgovoru na ove Đilasove stavove upitao "ima li šta apsurdnije kada Dragan Đilas govori o bezbednosti u društvu i parlamentarizmu?"
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

- Dragan Đilas čije je obezbeđenje kada je bio gradonačelnik tuklo devojčicu čiji su roditelji protestovali ispred Skupštine grada, Dragan Đilas čiji su saradnici u Sopotu tukli građane koji su se usudili nešto da postave pitanje, Dragan Đilas koji je bio gradonačelnik grada u kome je ubijen demonstrant Ranko Panić priča nekom o bezbednosti? Treba da ga je sramota. O dijalogu u parlamentu priča Dragan Ðilas koji kao gradonačelnik nije nijednom bio na sednici Skupštine grada koja ga je izabrala!? - naveo je Vesić.

On je poručio da "o strahu priča Dragan Đilas pre kojim su drhtali svi novinari jer je bio ''gospodar medija'' kako ga je prozvala pokojna Verica Barać i koji je na pitanja novinara odgovarao sa ''zini da ti kažem''".

- Dragan Đilas je večeras poslao jednu opasnu poruku da će vlast u Srbiji da ruši na ulici i silom. Zato Đilas tvrdi da u Srbiji nema parlamenta. Ali to se sve uklapa u politiku koju vodi Đilas. A ta politika je nasilje, pretnje stranim investitorima, hajka na neistomišljenike i napadi na sopstvenu zemlju - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
bubica

29.11.2018 22:08

Mislim da su sve ovo prazne pretnje, ali ne sme se nista prepustiti slucaju.

Milena

29.11.2018 22:24

Gospodin Vesić, odlično je rekao kakav je Đila kao čovek i političar, i sve je potpuno tačno. To treba da kažu i njegovi saradnici koji znaju dokle je išla njegova bahatost i nevaspitanje u komunikaciji sa normalnim ljudima.

Ilija

29.11.2018 22:35

Narod neće nikad to da dozvoli. Narod podržava SNS.

Milica

29.11.2018 23:13

Šta drugo očekivati od onoga ko je za vreme svoje vlasti ostavio praznu kasu Beograda, građane na ulici u dugovima do guše, nekog ko podstiče i podržava nasilje, vešanje, nekog ko proganja neistomišljenke.