VUČIĆ ZAGRMEO DA GA CEO SRPSKI ROD ČUJE! Ova poruka predsednika odjeknula je od Beograda do svih krajeva sveta (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.06.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna poruka nakon veličanstvene manifestacije na Trgu republike.

VUČIĆ ZAGRMEO DA GA CEO SRPSKI ROD ČUJE! Ova poruka predsednika odjeknula je od Beograda do svih krajeva sveta (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom centralnom obeležavanju manifestacije „Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska".

"Danas je važan dan, postignut je dogovor o srpskom jedinstvu koje će trajati doveka i koje niko više, nikada, neće moći da sruši.", napisao je Vučić na svojoj instagram stranici buducnostsrbijeav.

On se zahvalio svima koji su došli da podrže Svesrpski sabor.

"Mi ćemo jedinstvo znati da čuvamo, mnogo toga ćemo da uradimo, a da nikoga ne ugrozimo. Sačuvaćemo mir, srpsko ime i prezime, sačuvaćemo i Republiku Srpsku i Srbiju – mi ništa preče o Srpske i Srbije nemamo.", dodao je Vučić.

Na kraju, predsednik je poslao i snažnu poruku ujedinjenja.

"Živela naša crveno plavo bela trobojka! Živela Srpska! Živela Srbija!", zaključio je predsednik Vučić.

 

 

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na centralnoj manifestaciji Svesrspkog sabora na Trgu Republike da smo nedavno imali jedan prelomni trenutak, posle decenija napadanja na Srbe.

-  Pokušali su i u Savetu Evrope, i sa donošenjem rezolucije o Srebrenici da smo genocidan narod. Kažu ne piše to nigde, to je individualna odgovornost. Imam tri pitanja za njih. Jeste li veliki pobednici, pošto ste je izglasali. Koliko je zemalja bilo uz vas, a koliko nije. Jedna mala Srbija vam se suprotstavila, jedna mala Srbija je odlučila da se bori da ne da svoju slobodu i srpsko ime, i uspeli smo u tome - rekao je Vučić i dodao:

- Pitam ih imamo li danas više pomirenih ljudi u regionu nego što smo imali. Volimo li se više, jel to bio cilj? Niste postigli to, znali ste, lažovi jedni, da vam to nije cilj. I moje pitanje na kraju, šta ćemo sada sa svim tim? Da čekamo nove tužbe i probleme. Pošto ste vi navikli da svet izgleda onako kako vi hoćete. A ja sam doneo zastavu iz UN, da vam je pokažem. Sanjao sam je danima i noćima, znao koliko vredi. Znao da ništa lepše i vrednije od ove zastave nema. Borio se za nju. Mi ćemo jedinstvo da čivamo. Sačuvaćemo srpski ime i prezime. Sačuvaćemo Srpsku i Srbiju i ništa preče od toga nemamo. Živela trobojka! Živela Srpska! Živela Srbija - kazao je Vučić i razvukao zastavu Srbije sa kojom je bio i na Generalnoj skupštini UN..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (25)

Loading
Marko

08.06.2024 19:33

Sa ponosom naš presednik sa zastavom svoje zemlje Srbije!

haha

08.06.2024 19:36

Vučić vraća ponos srpskom rodu. Zahvaljujući njemu ponovo cenimo i poštujemo sebe i svoj rodVučić vraća ponos srpskom rodu. Zahvaljujući njemu ponovo cenimo i poštujemo sebe i svoj rod

RS

08.06.2024 19:36

Srbi i jedinstvo. Do danas je to bila misaona imenica

dada

08.06.2024 19:38

Živela SRbija . Živela Republika Srbija i svi Srbi u regionu i širom sveta