POKUŠAVAJU DA OD ŽRTVE NAPRAVE ZLOČINCA! Marić o Vučićevoj predstojećoj borbi: Gde god su Srbi tobože počinili genocid tamo Srba više nema!

Autor: B. B. - K. B.

Vesti

19.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nažalost, ono što su nam obećali na početku ratovanja tih sad se završava''

POKUŠAVAJU DA OD ŽRTVE NAPRAVE ZLOČINCA! Marić o Vučićevoj predstojećoj borbi: Gde god su Srbi tobože počinili genocid tamo Srba više nema!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Printscreen

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

Predsednik putuje u Njujork predvodeći delegaciju koja će, u to nema sumnje, prkosno, ponosno i dostojanstveno stati pred najmoćnije zapadne sile, koje brutalnim pritiscima nameću rezoluciju čiji je smisao mnogo dublji nego što to žele javno da otkriju i s mogućim dalekosežnim posledicama nametanja genocidnog žiga celom srpskom narodu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milomir Marić

Novinar Milomir Marić je za naš portal prokomentarisao pokušaje zapada da demonizuje Srbe i naš narod proglasi genocidnim.

- Nažalost, ono što su nam obećali na početku ratovanja tih sad se završava. Tad su, posle otkrića logora u okolini Prijedora, sve svetske novine pisale: "Zaboravimo Holokaust, nacističke zločine, rodili su se nacisti našeg doba, to su Srbi." Za tu propagandu Roj Gutman je dobio Pulicerovu nagradu posle knjige "Svedok genocida". Otad pokušavaju da od žrtve naprave zločinca. Gde god su Srbi tobože počinili genocid tamo Srba više nema. I mi to treba da prihvatimo da bi se opravdali eksperti za genocid Nemačka i Ruanda, a svi naši okolni narodi u tome sa uživanjem učestvuju, videći to kao konačnu osvetu Srbima što su ih oslobodili i što su pomogli da postanu narodi i dobiju svoje države - zaključio je Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading