"JOKIĆ I ĐOKOVIĆ SU NAŠ PONOS"! Vučić o našim najboljim sportistima: "HAJTE DA POBEDIMO AMERIKANCE DVA PUTA"!

Autor:

Vesti

16.05.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto je neverovatan čovek i igrač, neverovatna mentalna snaga kao kod Novaka Đokovića, koji je isto ponos Srbije. Mnogo im hvala za sve što rade., rekao je Vučić o Jokiću i Novaku Đokoviću.

"JOKIĆ I ĐOKOVIĆ SU NAŠ PONOS"! Vučić o našim najboljim sportistima: "HAJTE DA POBEDIMO AMERIKANCE DVA PUTA"!

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u emisiji "Četvrtkom u 9", gde je između ostalog govorio i o sportskim temama.

On se dotakao činjenice da je Nikola Jokić nedavno postao treći put najkorisniji igrač NBA lige i da je samim tim Srbija posle Amerike postala najdominantnija kada su nagrade za najbolje u pitanju.

- Danas su napravili kartu, Srbija posle Amerikanaca je najdominantija na svetu kada je reč o MVP igračima. Tu su Nemac, Dirk Novicki, kao i Stiv Neš koji je Kanađanin, a Adetokumbo je bio dva puta. Bio je i Kamerunac, Embid. Nema niko više od stranaca, na ponos Srbije. Prosto je neverovatan čovek i igrač, neverovatna mentalna snaga kao kod Novaka Đokovića, koji je isto ponos Srbije. Mnogo im hvala za sve što rade.

Predsednik Vučić nada se i pobedi nad Amerikancima na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Ja se nadam, a posebno se spremam za to da pobedimo američki drim-tim. Ajde, da ih pobedimo ne jednom, nego dva puta. Plašim se Kanađana, plašim se Šeja Gildžesa-Aleksandera iz Oklahome.

Predsednik Vučić je u ovoj emisiji govorio o svim aktuelnim temama, a što se tiče onoga što ga čeka u Njujorku 23. maja je rekao:

- Za sedam dana vi ćete ovde u studiju sa nekim da pričate, a ja ću biti u Njujorku. Oni će formalno da pobede, ali mislim da će svaki Srbin ponosno da se oseća. I večeras smo se borili i dobili potvrdu da će neki biti uzdržani. Dakle svi oni koji ne uđu u salu ili kako se to kolokvijalno kaže "budu u toaletu" su oni koji nisu hteli da glasaju za Rezoluciju. Veliki pritisak vrše i na islamske zemlje, naši protivnici su Berlin, Vaington, London.

Šta je još pričao pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Ilija

16.05.2024 22:58

Srbija što ima sportiste to nema niko, živeo Nole i Jokić.

Milena

16.05.2024 22:59

Po njima Amerikanci znaju gde je Srbija. Oni su nas ponos i ogledalo u svetu!

Tara

16.05.2024 23:01

Jokić i Đoković su pravi ambasadori Srbije u svetu

Ena

16.05.2024 23:02

Mi kao narod treba da se ponosimo kakve sportiste imamo! Sve najbolje Nikoli i Noletu!